Status: Completed

Server time: 20.04.2024 12:06

Tender card #160320211
„DODÁVKA A REALIZÁCIA STAVEBNÝCH OBJEKTOV 01 MODULÁRNY PERGOLOVÝ SYSTÉM“

Information

ID of tender
11307
Name of content of tender
„DODÁVKA A REALIZÁCIA STAVEBNÝCH OBJEKTOV 01 MODULÁRNY PERGOLOVÝ SYSTÉM“
Tender ref. no.
160320211
Type of tender
Zákazka s nízkou hodnotou
Type of public tender
Zákazka s nízkou hodnotou
Type of procurement
Construction
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
98 400,00 EUR
Main CPV
45000000-7 - Construction work
Tender split into parts
No
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

SO 01 MODULÁRNY PERGOLOVÝ SYSTÉM

ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA ARCHITEKTONICKÉHO RIEŠENIA
Architektonické riešenie objektov umožňuje mobilitu, variabilitu ale aj pridávanie ďalších funkcií. Vytvára prvok s ľahkým rozpoznaním možnosti používania a ľahkým návodom realizácie variácií.

DISPOZIČNO-PREVÁDZKOVÉ RIEŠENIE
Dispozičné riešenie tvaru „L“ vytvára roh historickej zástavby. Mierne prevýšená kultivovaná plocha s funkciami sedenia, stolovania, možnosti pridania detských prvkov, prekrytia, tienenia v zostave reflektuje chýbajúcu aktívnu hranu historickej zástavby ale aj v samotnom urbanizme mesta. Zostavy sú otvorené do strán na základe funkcií a vytvoreného priestoru pre jednotlivcov, skupiny, rodiny a pre príležitosť festivalu. Prevádzkou neobmedzujú pohybu. V umiestnení prvkov mobiliáru sa rešpektovali príjemné pohľady. Sedenie je často orientované ku stredu námestia a k ďalekým pohľadom na mesto v rámci námestia. V situačných variantách sa chod činností dopĺňa formami skladebnosti prvkov zostáv na stoly na trhy, festival alebo s vytvorením vӓčších plôch sedenia alebo podobou súvislej veľkej lavičky s priestormi pre jednotlivca, skupiny alebo na vytvorenie „pódia“.

TECHNICKÉ RIEŠENIE
Technické riešenie zostáv modulov definuje všeobecný postup riešenia modulu. Ráta s realizovaním spojov „rámov“ spodnej a hornej nosnej časti pergoly. Rám spodnej nosnej časti pozostáva z drevených hranolov z dreviny smreku (červený smrek). Tie sa spájajú oceľovými spojkami s polohovateľnou pӓtkou a s predpripravenou možnosťou prepojenia dolného nosného rámu s horným pomocou stojok. Spodná nosná časť konštrukcie je v dvoch smeroch zaobstaraná oceľovými spojnicami profilu, do ktorého by zapadli vždy tri prvky modulu podľa zvolenej situácie zostavy. Horný nosný rám pozostáva z hliníkových nosných profilov a oceľových spojov, ktoré majú predpripravený detail spojenia s dolným nosným rámom pomocou stojok. Konštrukcia modulu je v troch rámoch vždy zaopatrená oceľovými lanami, ktoré sa uchytávajú v detailoch spojov v rámci nosných častí modulu. V detailoch konštrukčných spojov treba eliminovať ostré hrany a kryť prvky polotovarov. Treba dbať na styk pevných a pohyblivých častí riešením špár a dodržiavaním montážnych špár v zmysle predpisov pre zabudovanie použitého materiálu. Pre kvalitu materiálov a realizáciu sú rozhodujúce ustanovenia príslušných STN a smernice pre spracovanie výrobcov prvotných materiálov. Dôkaz o tom, že použité materiály vyhovujú predpisom a že sú použiteľné, musí dodávateľ na vyzvanie predložiť, a to bez zvláštnej úhrady. Ďalej je treba prevádzať všetky práce tak, aby nebola narušená verejná bezpečnosť a poriadok a hlavne nebol ohrozený život a zdravie osôb a cudzí majetok.

Podkladom k zhotoveniu je projektová dokumentácia „Hackathon, Svätoplukovo námestie Nitra“,
spracovateľa Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Trieda A. Hlinku 2, 949 76 Nitra, hl. inžinier projektu Ing. arch. Milan Csanda.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

including VAT

Notes

Uvedená predpokladaná hodnota je 98 400,- € s DPH (predpokladaná hodnota bez DPH je 82 000,- €). Kritériom na hodnotenie je najnižšia cena s DPH!

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
07.04.2021 12:00:00
Planned opening of bids
14.04.2021 14:00:00

Public Promoter

Subject's name
Mesto Nitra
Address
Štefánikova 60
Nitra
950 06, Slovak republic
Process supervisor
Miroslav Daniš
danis.miroslav@msunitra.sk
+421 376502272

Documents