Status: Completed

Server time: 20.04.2024 15:30

Tender card #NL 13/2018
Protektorované pneumatiky vrátane dodávky, opráv a likvidácie

Information

ID of tender
1253
Name of content of tender
Protektorované pneumatiky vrátane dodávky, opráv a likvidácie
Tender ref. no.
NL 13/2018
Public tender journal ref. no.
16461-MST
EU journal ref. no.
2018/S 220-504487
Type of tender
Nadlimitná zákazka
Type of public tender
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Type of procurement
Goods
Outcome of tender
Framework Agreement
Estimated value
750 000,00 EUR
Main CPV
34913200-2 - Retreaded tyres
Further CPV
90510000-5 - Refuse disposal and treatment
Tender split into parts
No
The tender is not divided into parts - justification
Predmet zákazky nie je rozdelený na časti. Uchádzač predloží ponuku na celý predmet zákazky. Obstarávateľská organizácia nerozdelila predmet zákazky na časti, nakoľko zohľadnila vecné, technické, časové a hospodárske faktory a skutočnosti, ktoré by mohli ovplyvniť cieľ, pričom uplatnila princíp hospodárnosti a efektívnosti, ako aj princíp nediskriminácie. Vzhľadom na povahu zákazky nebolo vhodné deliť zákazku na samostatné časti a delenie by bolo v rozpore s účelom obstarávania.
Electronic auction
Yes
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom verejného obstarávania je v súlade s § 3 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní civilná zákazka na dodanie tovaru.
Predmetom zákazky je uzavretie zmluvy v súlade s ustanovením § 56 zákona o verejnom obstarávaní za stanovených podmienok v týchto súťažných podkladoch, ktorej predmetom bude nákup vrátane dodávky, opravy a likvidácie protektorovaných pneumatík na všetky nápravy vozidiel (aj riadených) pre vozidlá kategórie M3 triedy I. Ponúknuté pneumatiky musia byť protektorované studenou technológiu, musia mať univerzálny vodiaci dezén s označením M+S a záberový dezén s označením M+S vhodný pre hromadnú dopravu, musia byť použiteľné na všetky nápravy vrátane riadených. Vek prvýkrát protektorovanej kostry na riadenú nápravu nesmie byť starší ako 4 roky, vek kostry na ostatné nápravy nesmie byť starší ako 5 rokov, musia mať minimálnu hĺbku dezénu 15 mm. Protektorované pneumatiky požadujeme dodať na kostrách, ktoré sú schopné plniť kilometrové priebehy v priemere 60 000 km. Protektory musia byť na oboch stranách bočnice kostry označené individuálnym číslom protektoru, na boku protektorovacieho pásu značkou výrobcu behúňa (aby bolo zrejmé, že dodaný typ protektoru bude totožný s uvedeným v ponuke). Protektorované pneumatiky budú dodávané na kostrách maximálne 4 značiek, z toho na 2 značkách protektory pre prednú nápravu – uchádzač v ponuke uvedie vlastnú ponuku značiek.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

not including VAT

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
17.12.2018 09:00:00

Promoter

Subject's name
Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť
Address
Olejkárska 1
Bratislava
811 09, Slovak republic
Process supervisor
Kristína Galovičová
galovicova.kristina@dpb.sk
+421 259501260

Documents