Status: Completed

Server time: 20.04.2024 13:17

Tender card #451/2021
Kancelárske potreby

Information

ID of tender
15101
Name of content of tender
Kancelárske potreby
Tender ref. no.
451/2021
Type of tender
Zákazka s nízkou hodnotou
Type of public tender
Zákazka s nízkou hodnotou
Type of procurement
Goods, Services
Outcome of tender
One-off Contract
Main CPV
30190000-7 - Various office equipment and supplies
Further CPV
30192000-1 - Office supplies
Tender split into parts
No
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom zákazky je dodávka kancelárskych potrieb v zmysle Položiek a kritérií výzvy, vrátane súvisiacich služieb spojených s dopravou a vyložením tovaru na mieste dodania. Dodávka kancelárskych potrieb bude realizovaná jednorázovo. Predmet zákazky verejný obstarávateľ požaduje oceniť v súlade s popisom položiek a kritérií. Verejný obstarávateľ požaduje predmet zákazky dodávať do sídla verejného obstarávateľa.
Súčasťou dodania tovaru sú súvisiace služby:
a) dodanie objednaného tovaru max. do 10 pracovných dní od prevzatia/doručenia písomnej objednávky, ak sa zmluvné strany písomne nedohodnú inak,
b) doprava, čím sa rozumie doprava kancelárskych potrieb na miesto dodania a jeho prepravu do príslušných skladových priestorov verejného obstarávateľa.
Pokiaľ záujemca/uchádzač dodáva konkrétny druh tovaru v inom balení/v inej mernej jednotke, než akú požaduje oceniť verejný obstarávateľ, prepočíta cenu tohto tovaru na balenie/mernú jednotku požadovanú verejným obstarávateľom. Informáciu o ponúkanej mernej jednotke/balení uvedie do poznámky.
Ak sa vo výzve uvádzajú údaje na konkrétneho výrobcu, značku, obchodný názov alebo typ, umožňuje sa uchádzačom predloženie ponuky s ekvivalentnými výrobkami, ktoré budú mať rovnaké/lepšie požadované zloženie a kvalitatívne vlastnosti ako výrobky uvedené v Návrhu na plnenie kritérií. Ekvivalentné tovary musia byť predložené v balení vo veľkosti/objeme rovnakom alebo väčšom ako je veľkosť balenia uvedená pri jednotlivých tovaroch. Cena za ekvivalentný tovar bude posudzovaná, ako keby spĺňala požiadavky na veľkosť/objem uvedený v Návrhu na plnenie kritérií.
Uchádzač zodpovedá za to, že ním ponúkaný tovar spĺňa príslušné kvalitatívne a environmentálne parametre podľa platných právnych predpisov a noriem. Primárne časti balení musia byť recyklovateľné alebo vyrobené z recyklovaných materiálov. Všetky dodané tovary musia mať výrobcom tovaru vyznačenú záručnú dobu (dobu použiteľnosti) na obale tovaru.

Criterion for evaluation of bid
Best price-quality ratio
For evaluation the price is determined

including VAT

Environmental Tender

Yes

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
08.11.2021 12:00:00
Planned opening of bids
10.11.2020 09:00:00

Public Promoter

Subject's name
Psychosociálne centrum
Address
Löfflerova 2 2
Košice
04001, Slovak republic
Process supervisor
Ing. Zuzana Madárová
zastupca@pscentrum.sk
Link to online profile of contracting authority
https://pscentrum.sk/dokumenty/verejne-obstaravanie/profil/

Documents