Status: Completed

Server time: 19.04.2024 03:44

Tender card #UPV_eGOV
Zlepšenia eGOV služieb Úradu priemyselného vlastníctva SR

Information

ID of tender
32623
Name of content of tender
Zlepšenia eGOV služieb Úradu priemyselného vlastníctva SR
Tender ref. no.
UPV_eGOV
Public tender journal ref. no.
48003 - MSS
EU journal ref. no.
2022/S 221-634937
Type of tender
Nadlimitná zákazka
Type of public tender
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Type of procurement
Services
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
606 638,33 EUR
Main CPV
72200000-7 - Software programming and consultancy services
Tender split into parts
No
The tender is not divided into parts - justification
Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti z dôvodu, že jednotlivé plnenia tvoria jeden logický a funkčný celok. Predmet zákazky predstavuje homogénne aktivity, ktoré sú navzájom procesne, časovo a vecne prepojené. Požadované rozšírenie existujúceho IS a doplnenie nového modulu existujúceho systému je v zmysle platného projektového zámeru a výstupov projektu „Zlepšenia eGOV služieb Úradu priemyselného vlastníctva SR“,.
Plnenia predstavujúce predmet zákazky sú poskytované rovnakým okruhom potenciálnych dodávateľov, a to najmä vzhľadom na rozsah a špecifickosť zákazky, miesto plnenia a typ zákazníka. Prípadné rozdelenie na časti alebo vyhlásenie viacerých verejných obstarávaní neznamená rozšírenie potenciálneho relevantného trhu. Nerozdelenie predmetu zákazky na časti je opodstatnené a odôvodnené a nepredstavuje porušenie princípov verejného obstarávania.
Najmä s ohľadom na miestne, vecné, funkčné aj časové väzby, charakter predmetu zákazky a požiadavky na plnenia, by bolo rozdelenie predmetu zákazky po technickej stránke nelogické, neúčelné, nehospodárne a nerealizovateľné. Rozdelenie predmetu zákazky na časti je technicky a procesne nerealizovateľné, a to z dôvodu, že predmetná dodávka je súborom služieb, ktoré bezprostredne spolu súvisia a výsledkom je zabezpečenie komplexnej úpravy stávajúceho informačného systému.
Nerozdelenie predmetu zákazky na časti je opodstatnené a odôvodnené a nepredstavuje porušenie princípov verejného obstarávania.
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom zákazky je úprava Informačného systému verejnej správy Portál elektronických služieb úradu priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky (isvs_456) (ďalej ISVS PES ÚPV SR" alebo ISVS PES"), ktorá je nevyhnutná z dôvodov implementácie požiadaviek vyplývajúcich z aktuálne platnej legislatívy; optimalizácie KS a elektronických formulárov z dôvodu dlhodobej udržateľnosti ich poskytovania občanom a podnikateľom; optimalizácie procesu podpisovania a odosielania elektronických formulárov pre občanov a podnikateľov a taktiež implementácie responzívneho dizajnu, za účelom práce s elektronickými formulármi aj prostredníctvom tabletov resp. mobilných telefónov.

Predmetom zákazky je tiež vytvorenie Štatistického modulu (isvs_11030), ktorý poskytne vytváranie pomenovaných štatistík okrem iných napr. Pravidelné a automatizované vyhodnocovanie využívania elektronických služieb ÚPV SR a nástroja na tvorbu vlastných štatistík nad dátami zo zdrojového systému Fabasoft, ktorého časťou bude modul dátového skladu s preddefinovanými výstupmi/reportmi v užívateľskom rozhraní.

Špecifikácia požadovaných služieb je uvedená v Prílohe č. 1 týchto súťažných podkladov.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

including VAT

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
21.12.2022 10:00:00 (Online access to bids)
Planned opening of bids
21.12.2022 11:00:00

Promoter

Subject's name
Úrad priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky
Address
Jána Švermu 43
Banská Bystrica
974 04, Slovak republic
Process supervisor
Daniel Mikuščák
info.mikuscak@visions.cc
+421 918600969

Documents