Status: Completed

Server time: 29.03.2024 14:19

Tender card #50/OZ Šariš/2022
Chata Branisko -žumpa

Information

ID of tender
35305
Name of content of tender
Chata Branisko -žumpa
Tender ref. no.
50/OZ Šariš/2022
Type of tender
Zákazka s nízkou hodnotou
Type of public tender
Zákazka s nízkou hodnotou
Type of procurement
Construction
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
14 999,31 EUR
Main CPV
45000000-7 - Construction work
Further CPV
45112400-9 - Excavating work
Tender split into parts
No
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Kritériom je najnižšia cena celkom za predmet zákazky.
Podmienky účasti
Uchádzač elektronicky do príloh predloží:
- Výpis z obchodného / živnostenského registra
- Podpísanú prílohu č.3 - čestné vyhlásenie uchádzača -podpísané čestné vyhlásenie o tom, že spĺňa podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) zákona o verejnom obstarávaní a zároveň u neho neexistuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní

Ostatné
Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku.

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť konanie v prípade, ak nastanú okolnosti, ktoré v čase uverejnenia výzvy nemohol predpokladať.

Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez akéhokoľvek finančného nároku u verejného obstarávateľa.

PROTIKORUPČNÁ POLITIKA
štátneho podniku LESY Slovenskej republiky, š.p.
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik ako verejný obstarávateľ zaviedol systém manažérstva proti korupcii v zmysle požiadaviek medzinárodnej normy STN ISO 37001:2019 a v súlade s Protikorupčným programom Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, organizácií v jeho zakladateľskej a zriaďovateľskej pôsobnosti a preddavkovej organizácie v pôsobnosti ministerstva (ďalej len „Protikorupčný program“) .

Protikorupčný program a Protikorupčná politika LESOV Slovenskej republiky, štátny podnik sú zverejnené na https://www.lesy.sk/lesy/o-nas/rezortny-protikorupcny-program/.

V súvislosti s plnením protikorupčných opatrení LESOV SR, š.p., verejný obstarávateľ upozorňuje na práva a povinnosti osôb zúčastňujúcich sa predmetného verejného obstarávania:
1. Osoby zúčastňujúce sa predmetného verejného obstarávania, ktoré sa hodnoverným spôsobom dozvedia, že bol v procese verejného obstarávania spáchaný trestný čin prijímania úplatku, podplácania, alebo nepriamej korupcie v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 300/2005 Z. z. v znení neskorších predpisov (Trestný zákon), majú povinnosť túto skutočnosť bezodkladne oznámiť orgánu činnému v trestnom konaní.
2. Štátny podnik umožňuje zamestnancom, partnerom a tretím stranám oznamovať v dobrej viere alebo na základe odôvodnenej domnienky, uskutočnenú alebo predpokladanú korupciu alebo porušenie pravidiel protikorupčnej politiky alebo porušenia predpisov systému manažérstva proti korupcii, pri zachovaní dôvernosti a totožnosti oznamovateľa a jeho ochrany pred odvetnými opatreniami.
3. Záujemca/uchádzač je oprávnený nahlásiť podozrenie, alebo skutočnú korupciu, alebo narušenie protikorupčných riadiacich činností verejnému obstarávateľovi, a to predstaviteľovi pre dohľad nad dodržiavaním protikorupčných predpisov a pravidiel:
Tel. č. : +421 48 4344258
e-mail: korupcia@lesy.sk
4. Podozrenia z korupcie môže záujemca/uchádzač oznamovať aj na Antikorupčnej linke Úradu vlády Slovenskej republiky bezplatne, a to na telefónnom čísle 0800 111 001, počas pracovných dni od 08:30 do 12:00 hod. alebo e-mailom na adresu bpk@vlada.gov.sk.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

not including VAT

Notes

Ostatné
Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku.

Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť konanie v prípade, ak nastanú okolnosti, ktoré v čase uverejnenia výzvy nemohol predpokladať.

Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez akéhokoľvek finančného nároku u verejného obstarávateľa.

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
14.12.2022 09:00:00
Planned opening of bids
14.12.2022 09:05:00

Public Promoter

Subject's name
LESY SR, Organizačná zložka OZ Šariš
Address
Obrancov mieru 6
Prešov
08001, Slovak republic
Process supervisor
Peter Fedor
peter.fedor@lesy.sk
+421 907916612

Documents