Status: Completed

Server time: 29.03.2024 15:28

Tender card #Pdl/2019/2/SLAV
ČOV Malý Slavkov

Information

ID of tender
4746
Name of content of tender
ČOV Malý Slavkov
Tender ref. no.
Pdl/2019/2/SLAV
Public tender journal ref. no.
23620-WYP
Type of tender
Podlimitná zákazka
Type of public tender
Podlimitná zákazka bez využitia elektronického trhoviska
Type of procurement
Construction
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
554 598,01 EUR
Main CPV
45252127-4 - Wastewater treatment plant construction work
Tender split into parts
No
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom zákazky je novostavba ČOV v obci Malý Slavkov. Stavenisko sa nachádza v juhovýchodnej časti obce Malý Slavkov, katastrálne územie Malý Slavkov. Z hľadiska konfigurácie terénu je záujmové územie pre výstavbu budovy ČOV rovinaté.

Z urbanistického a architektonického hľadiska je zaujímavý navrhovaný prestrešený objekt prevádzkovej budovy a vnútornej železobetónovej nádrže, ktoré svojim umiestnením a sadovými úpravami tvoria urbanistický celok. Vodohospodárske stavby a najmä objekty ČOV majú svoj špecifický charakter a sú navrhované s ohľadom na ich technologickú funkciu a špecifický charakter prostredia. Základnou požiadavkou na objekty naplnené odpadovou vodou resp. ktoré dopravujú OV alebo kaly je vodotesnosť v zmysle STN 73 65 05. Gravitačné potrubia musia zodpovedať kritériám STN 73 67 16. Tlakové potrubia musia vyhovieť požiadavkám STN 73 66 11. Oceľové konštrukcie musia byť chránené nátermi s odolnosťou primeranou prostrediu. Stavebné konštrukcie musia zabezpečovať prevádzkovanie ČOV za každého počasia s dôrazom na zimné obdobie. Navrhované objekty sú z hľadiska architektonického riešené tak, aby nemali rušivý vplyv na okolie.

Údaje o technológii výroby Princíp čistenia odpadových vôd v navrhnutom technologickom riešení je založený na biologickom čistení v biologických reaktoroch jednotným heterogénnym biologickým kalom udržiavaným vo vznose tlakovým vzduchom jemnobublinovej aerácie, s úplnou aeróbnou stabilizáciou kalu s časovo segregovanou denitrifikáciou. Celý proces čistenia je navrhnutý v automatickom riadení na základe snímania údajov pomocou sond s riadením cez riadiacu jednotku. Údaje sú sledované na kontrolnom paneli vo velíne. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stavebných prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

including VAT

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
23.09.2019 09:00:00
Planned opening of bids
23.09.2019 10:00:00

Public Promoter

Subject's name
Obec Malý Slavkov
Address
Gerlachovská 52
Malý Slavkov
060 01, Slovak republic
Process supervisor
Ing. Iveta Beslerová
ivetabeslerova@gmail.com
+421 905642149
Link to online profile of contracting authority
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/7372

Documents