Status: Completed

Server time: 28.03.2024 14:39

Tender card #MHSL/2019/452
Údržba a oprava miestnych komunikácií- stavebná údržba

Information

ID of tender
5440
Name of content of tender
Údržba a oprava miestnych komunikácií- stavebná údržba
Tender ref. no.
MHSL/2019/452
Public tender journal ref. no.
č.222/2019 spis. zn. 31174-WYP
Type of tender
Podlimitná zákazka
Type of public tender
Podlimitná zákazka bez využitia elektronického trhoviska
Type of procurement
Construction
Outcome of tender
Framework Agreement
Estimated value
1 666 665,63 EUR
Main CPV
45000000-7 - Construction work
Tender split into parts
No
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác pri bežnej oprave a údržbe miestnych komunikácií a chodníkov, sanácii a povrchových úprav verejných schodísk, podchodov, kamenných múrov, na území mesta Trenčín (ďalej označované aj ako „práce“).

Jednotlivé práce sa budú realizovať na základe čiastkového, individuálneho zadania poskytnutého Objednávateľom počas trvania zmluvného vzťahu. Skutočný obsah a rozsah prác každého individuálneho zadania Objednávateľa bude závisieť od konkrétnej potreby Objednávateľa, v závislosti od lokality, rozsahu predpokladanej opravy, úpravy prípadne zhotovenia diela. Pre jednotlivé individuálne zadania Objednávateľa nie sú stanovené minimálne finančné limity. Individuálne zadania budú zadávané zo strany Objednávateľa počas trvania zmluvného vzťahu najmä v ucelených celkoch podľa jednotlivých miestnych častí v požadovanom rozsahu, na základe jednotkových cien uvedených Zhotoviteľom v ponuke.
V jednotlivých zadaniach sa bude požadovať niekoľko opráv naraz v jednej lokalite mesta, pričom samotná oprava môže mať malý rozmer. To znamená, že jednotlivá zákazka môže obsahovať väčšie množstvo malých opráv v jednej lokalite mesta.

Bližší opis predmetu zákazky je uvedený aj v časti B.1 a B.3 súťažných podkladov.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

including VAT

Notes

S úspešnými uchádzačmi, ktorí sa umiestnili na 1.-3. mieste (za predpokladu, že bude dostatočný počet ponúk), bude uzatvorená Rámcová dohoda podľa § 269 ods. 2 zákona č. 513/1991 Zb. (Obchodný zákonník) v znení neskorších predpisov a podľa § 83 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Prílohou Rámcovej zmluvy č. 1 bude Zmluva o dielo uzatvorená s každým úspešným uchádzačom samostatne, ktorá upresňuje podmienky realizácie prác- zákazky zadanej objednávkou v zmysle Rámcovej dohody.

V zmysle ods. 1 Čl. VII. Rámcovej dohody
sa "dohoda uzatvára na dobu určitú, a to na dobu 3 roky odo dňa nadobudnutia jej účinnosti. Platnosť tejto dohody zaniká pred uplynutím doby stanovenej v predchádzajúcej vete aj vyčerpaním sumy uvedenej v čl II. ods. 4 tejto Dohody (t.z. v prípade, ak súčet súm skutočne uhradeného plnenia za všetky jednotlivé zákazky zadané na základe tejto Dohody prekročí sumu uvedenú v čl II. ods. 4 tejto Dohody)".

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
05.12.2019 10:00:00
Planned opening of bids
05.12.2019 13:00:00

Public Promoter

Subject's name
Mestské hospodárstvo a správa lesov, m.r.o.
Address
Soblahovská 65
Trenčín
912 50, Slovak republic
Process supervisor
JUDr. Marta Sokolíková
marta.sokolikova@slovanet.sk
+421 905238617
Link to online profile of contracting authority
http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/9197

Documents