Status: Zakończona

Czas serwera: 16.04.2024 19:13

Karta zamówienia #08561/2019/ODDVO
Dopravný prieskum verejnej osobnej autobusovej dopravy v Banskobystrickom kraji jeseň 2019

Informacje

ID zamówienia
5518
Nazwa zamówienia
Dopravný prieskum verejnej osobnej autobusovej dopravy v Banskobystrickom kraji jeseň 2019
Numer zamówienia
08561/2019/ODDVO
Rodzaj procedury
Zákazka s nízkou hodnotou
Tryb zamówienia publicznego
Zákazka s nízkou hodnotou
Rodzaj zamówienia
Usługi
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Szacunkowa wartość zamówienia
40 000,00 EUR
Główny CPV
79311000-7 - Usługi w zakresie ankiet
Uzupełniające CPV
79311300-0 - Usługi analizy ankiet
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Aukcja elektroniczna
Nie
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom verejného obstarávania je vykonanie a spracovanie prieskumu – Dopravný prieskum verejnej osobnej dopravy (VOD) v Banskobystrickom kraji na linkách kraja.
Dopravný prieskum VOD je zameraný na získanie podkladov o počte prepravených osôb (nástupy, výstup, obsadenosť) na vybraných, obstarávateľom špecifikovaných linkách autobusovej dopravy (na definovaných sčítacích obehoch v rámci týchto liniek) na území Banskobystrického kraja.
Prieskum VOD bude obsahovať GPS-záznamy trás vozidiel vo formáte KML alebo GPX, v rozsahu všetkých spojov každej špecifikovanej linky alebo úseku linky, kde prebehne dopravný prieskum mimo miesta, kde to nebude technicky možné z dôvodu nedostupnosti GPS signálu. Prieskum VOD bude obsahovať zber dát ohľadom toku cestujúcich. Vykonanie a zdokumentovanie prieskumu obsadenosti spojov jazdou v autobuse na vybraných spojoch liniek uvedených v prílohách výzvy. Zber dát, ich analýza a vyhodnotenie počtu cestujúcich na jednotlivých sčítaných spojoch v rozsahu údajov o nástupoch, výstupoch a počte cestujúcich vo vozidlách, a to v prehľadných tabuľkových a grafických výstupoch. Uvedené údaje musia byť súčasne vo formáte využiteľnom pre GIS-aplikácie. Zhotoviteľ poskytne podrobný plán obehov sčítačov pre dopravné prieskumy cestujúcich VOD.
Dopravný prieskum VOD musí byť realizovaný v bežnom pracovnom období roka (utorok až štvrtok za predpokladu, že týmito dňami nezačína alebo nekončí pracovný týždeň), mimo školských prázdnin, mimo štátnych sviatkov a podľa možnosti tiež mimo skúškového obdobia vysokých škôl s primárnym zameraním na pracovné dni týždňa. Dopravný prieskum VOD musí byť realizovaný do 05.12.2019.
Prieskum sa musí realizovať tak, aby sa zhodnotil všeobecný princíp trvalej udržateľnosti dopravy v kraji, v existujúcej a vytvárajúcej sa dopravnej infraštruktúre s orientáciou na preferenciu VOD pred individuálnou automobilovou dopravou a na zvyšovanie kvality uspokojovania prepravných potrieb cestujúcich prostredníctvom zvyšovania kvality, jej dostupnosti, definovanej v STN EN 13816.
Údaje z prieskumu zameraného na dopravné správanie budú filtrované, doplnené dokumentáciou s grafmi a doručené obstarávateľovi vo formáte vhodnom pre spracovanie v bežne dostupných nástrojoch pre analýzu štatistických údajov.
Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je špecifikované v prílohách výzvy.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

z VAT

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
14.11.2019 10:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Banskobystrický samosprávny kraj
Adres
Nám. SNP 23
Banská Bystrica
974 01, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
JUDr. Ivana Mesiariková
ivana.mesiarikova@bbsk.sk
+421 484325646

Dokumenty