Status: Zakończona

Czas serwera: 25.04.2024 13:12

Karta zamówienia #08901/2020/ODDVO
Vypracovanie energetického auditu

Informacje

ID zamówienia
9348
Nazwa zamówienia
Vypracovanie energetického auditu
Numer zamówienia
08901/2020/ODDVO
Numer ogłoszenia BZP
38723 - MSS
Numer ogłoszenia EU
2020/S 209-510780
Rodzaj procedury
Nadlimitná zákazka
Tryb zamówienia publicznego
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Rodzaj zamówienia
Usługi
Wynik zamówienia publicznego
Zawarcie jednorazowej umowy
Szacunkowa wartość zamówienia
145 556,40 EUR
Główny CPV
71314000-2 - Usługi energetyczne i podobne
Uzupełniające CPV
71314300-5 - Usługi doradcze w zakresie wydajności energetycznej
Zamówienie podzielone jest na części
Nie
Zamówienie nie jest podzielone na części - uzasadnienie
Predmetom zákazky je vypracovanie energetického auditu za účelom identifikácie a návrhu opatrení energetickej efektívnosti realizovateľných formou garantovanej energetickej služby a predloženie správy z energetického auditu vybraných 52 budov/objektov Banskobystrického samosprávneho kraja. Bližšie informácie o obsahových a formálnych požiadavkách na uskutočnenie energetického auditu sú uvedené v SP, predovšetkým v časti B. Opis predmetu zákazky a v zmluve o dielo. Z dôvodu potreby zabezpečenia komplexnej služby za skupinu budov verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti. Rozdelením predmetu zákazky na časti by mohlo dôjsť k účasti viacerých dodávateľov, čo by spôsobilo komplikácie pri realizácii energetických auditov rôznymi spoločnosťami. Ovplyvnilo by to vypovedaciu hodnotu realizovaného cieľa a rozdielnosť v možnostiach realizácie odporúčaní vyplývajúcich zo správ energetických auditov.

V danom prípade verejný obstarávateľ ako osoba podľa § 7 ods. 1 písm. c) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZVO“), po dôkladnom preskúmaní a následnom zvážení následkov možného rozdelenia predmetu zákazky na časti, má na základe všetkých vyššie uvedených dôvodov za to, že ak by sa obstarávaný predmet zákazky rozdelil na časti, v rámci ktorých by umožnil uchádzačom predkladať ponuky na samostatné časti predmetu zákazky, a v ktorých by napokon mohlo byť viacero rôznych úspešných dodávateľov, tak potreba koordinácie dodávateľov jednotlivých častí zákazky, ktorá by bola pre riadne plnenie celého obstarávaného predmetu zákazky nevyhnutná, by mohla predstavovať riziko ohrozenia riadneho plnenia obstarávanej zákazky.

Verejný obstarávateľ pristúpil k nerozdeleniu predmetu zákazky na časti, ktoré odôvodňuje v súlade s § 28 ods. 2 ZVO v zmysle vyššie uvedeného.
Aukcja elektroniczna
Nie
Centralizowane wprowadzanie
Nie
NUTS
SK - Slovenská republika
Specyfikacja warunków zamówienia

Predmetom zákazky je poskytnutie služieb – vypracovanie energetického auditu za účelom identifikácie a návrhu opatrení energetickej efektívnosti realizovateľných formou garantovanej energetickej služby a predloženie správy z energetického auditu vybraných 52 objektov Banskobystrického samosprávneho kraja v zmysle príslušných právnych predpisov.

Podrobný opis predmetu zákazky, rozsahu a špecifikácie diela, je uvedený v časti B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov a ich prílohách.

Wybór kryteriów oceny ofert
Najniższa cena
Cena

z VAT

Terminy

Lehota na predkladanie ponúk
25.11.2020 09:00:00 (Online otwarcie ofert)
Planowane otwarcie ofert
25.11.2020 11:00:00

Zamawiający

Nazwa zamawiającego
Banskobystrický samosprávny kraj
Adres
Nám. SNP 23
Banská Bystrica
974 01, Republika Słowacka
Osoba odpowiedzialna
Monika Debnárová
monika.debnarova@bbsk.sk
+421 949014601

Dokumenty