Stav: Ukončená

Serverový čas: 29.03.2024 11:28

Karta obstarávania #2031/2019
Technický dozor stavebníka (TDS) pro stavbu: „Přechod pro chodce, silnice I/45, ul. Krnovská, Bruntál“ a „Přechod pro chodce na ulici Pod Lipami“

Informácie

ID zákazky
8368
Názov predmetu
Technický dozor stavebníka (TDS) pro stavbu: „Přechod pro chodce, silnice I/45, ul. Krnovská, Bruntál“ a „Přechod pro chodce na ulici Pod Lipami“
Číslo spisu
2031/2019
Druh postupu
VZMR
Typ šablóny
VZMR
Druh obstarávania
Služby
Výsledok obstarávania
Uzavretie jednorázovej zmluvy
Hlavný CPV
71315400-3 - Stavebná kontrola
Obstarávanie sa delí na časti
Nie
Elektronická aukcia
Nie
Centrálne obstarávanie
Nie
NUTS
CZ - Česká republika
Predmet

Technický dozor stavebníka (TDS) pro stavbu: „Přechod pro chodce, silnice I/45, ul. Krnovská, Bruntál“ a „Přechod pro chodce na ulici Pod Lipami“

Stručný opis

Inženýrská činnost – komplexní zajištění technického dozoru stavebníka

Obsah a vymezení činnosti TDS:
1. Výkon činnosti technického dozoru stavebníka v průběhu výstavby, organizace a vedení kontrolních dnů stavby, které se budou konat 1x týdně v pracovní den, včetně vyhotovení a rozeslání zápisu zúčastněným stranám dle pokynů stavebníka.
2. Průběžné dozorování stavby i mimo organizované kontrolní dny – fyzické kontroly na staveništi min. 3x týdně včetně provádění průběžné fotodokumentace a informování stavebníka o výsledcích těchto jednotlivých kontrol.
3. Organizace a příprava podkladů pro předání staveniště zhotoviteli.
4. Průběžná kontrola plnění ustanovení a podmínek uvedených zejména v územním rozhodnutí ze dne 09. 05. 2019, č.j.: MUBR/32239-19/rho-Výst. 3634/2019/rho, stavebním povolení ze dne 09. 12. 2019, č.j.: MUBR/72065-19/sum – OŽP-330/M_10072/2019/sum a ve společném povolení ze dne 09. 10. 2019, č.j.: MUBR/55304-19/sum – OŽP-330/M_7986/2019/sum, spolupráce s orgány státního dozoru a dalšími oprávněnými orgány státní správy, po celou dobu výstavby.
5. Dozor nad technickou kvalitou prováděných prací, kontrola souladu prováděných prací s platnou projektovou dokumentací.
6. Projednávání případných změn v projektu stavby s projektantem a zhotovitelem stavby, které nezvyšují náklady stavby, neprodlužují lhůtu výstavby a nezhoršují parametry stavby. Ostatní dodatky a změny předkládat s vlastním vyjádřením investorovi k rozhodnutí.
7. Bezodkladné informování stavebníka o všech závažných okolnostech týkajících se výstavby.
8. Kontrola a přejímání těch částí dodávek, které budou v dalším postupu výstavby zakryty, sledování řádného vykonávání předepsaných zkoušek materiálu, konstrukcí a prací. Okamžité informování stavebníka při zpoždění provádění díla oproti harmonogramu.
9. Sledování a kontrola řádného vedení stavebního a montážního deníku včetně příslušných zápisů do nich. Pravidelné předávání informací o stavbě odpovědným pracovníkům.
10. Sledování řádného provádění předepsaných a dohodnutých zkoušek materiálů, konstrukcí a prací zhotovitelem stavby, kontrola jejich výsledků a vyžadování dokladů prokazujících kvalitu prováděných prací a dodávek (certifikáty, atesty, protokoly apod.). Kontrola těch částí a dodávek, které budou v dalším postupu zakryty nebo se stanou nepřístupnými, vedení fotodokumentace, popř. video záznamů nebo digitálních záznamů.
11. Kontrola postupu prací podle harmonogramu stavby, stanovených uzlových bodů, termínů stavební připravenosti, měsíční informace o stavu rozestavěnosti díla s vyčíslením hodnoty dosud provedených prací.
12. Spolupráce s pracovníky zhotovitele při vykonávání opatření na odvrácení nebo omezení škod při ohrožení stavby živelnými pohromami.
13. Zajištění péče o systematické doplňování dokumentace (tj. kontroly, zda zhotovitel stavby průběžně doplňuje – zakresluje do určeného výtisku odsouhlasené projektové dokumentace veškeré schválené změny, k nimž v průběhu realizace díla došlo), podle které se stavba realizuje a evidenci dokumentace dokončených částí stavby (výkresy skutečného provedení stavby).
14. Bezodkladné upozorňování zhotovitele stavby na zjištěné nedostatky v prováděných pracích, požadování zjednání nápravy a v případě ohrožení zdraví nebo majetku oprávnění nařídit zhotoviteli stavby zastavení prací.
15. Neprodlené informování stavebníka o všech závažných okolnostech, které se vyskytly v průběhu realizace stavby.
16. Kontrolování věcné a cenové správnosti objemů provedených prací, potvrzuje protokoly skutečně provedených prací, jejich soulad s rozpočtem stavby (s položkami oceněného výkazu výměr), úplnosti oceňovacích podkladů a faktur, jejich soulad s podmínkami uvedenými ve smlouvách a jejich předkládání stavebníkovi.
17. Spolupráce s pracovníky (generálního) projektanta zabezpečujícími autorský dozor při zajišťování souladu realizovaných dodávek a prací s projektem.
18. Kontrolování řádného uskladnění materiálů, strojů a konstrukcí.
19. Připravování podkladů v průběhu stavby pro závěrečné hodnocení stavby.
20. Kontrolování dokladů, které předloží zhotovitel stavby k odevzdání a převzetí dokončené stavby.
21. Organizace a účast na přejímacím řízení dokončené stavby včetně účasti na případných dílčích přejímkách a vyhotovení závěrečného zápisu o přejímce dokončené stavby. Soustředění všech dokladů, revizních zpráv, atestů zařízení, komplexních zkoušek a dalších dokladů stanovených ve stavebním povolení a nutných pro převzetí dokončené stavby a následné kolaudace.
22. Kontrola odstraňování případných vad a nedodělků zjištěných při přejímce dokončené stavby v dohodnutých termínech.
23. Spolupráce se stavebníkem na vypracování žádosti o kolaudaci stavby na základě dokončeného přejímacího řízení.
24. Spolupráce při obstarání příslušných dokladů pro kolaudační řízení (pokud je vyžadováno).
25. Účast na závěrečné kontrolní prohlídce stavby včetně předložení všech nutných dokladů pro vydání kolaudačního rozhodnutí.
26. Kontrola odstranění závad vyplývajících z kolaudačního řízení, kontrola vyklizení staveniště zhotovitelem stavby.
27. Spolupráce s uživatelem díla při uplatňování a projednávání reklamačních závad se zhotovitelem díla po celou dobu záruční lhůty.
28. Uvedené činnosti zahrnují všechny činnosti nutné k provedení technického dozoru stavebníka. Pokud nejsou některé činnosti zahrnuté ve výše uvedeném výčtu, má se za to, že jsou jeho obsahem, pakliže jsou povinně vykonávány na základě právního předpisu.

Kritérium na vyhodnotenie ponúk
Najnižšia cena
Na vyhodnotenie je určená cena

bez DPH

Spôsob predloženia ponuky
Iba elektronicky

Termíny

Lhůta pro podání nabídek
12.08.2020 15:00:00

Verejný obstarávateľ

Názov organizácie
Město Bruntál
Adresa
Nádražní 20
Bruntál
792 01, Česká republika
Procesný garant
Ing. Gabriela Pražáková
gabriela.prazakova@mubruntal.cz
+420 554706195
Internetový odkaz na profil obstarávateľa
https://profily.proebiz.com/profile/00295892

Dokumenty