Stav: Ukončená

Serverový čas: 17.05.2024 11:41

Karta veřejné zakázky #3/2021 MM
Poskytovanie pracovnej zdravotnej služby

Detail zprávy #132110

Datum a čas doručení
19.05.2021 10:56:11
Odesílatel
Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.
Příjemce
Všichni
Typ
Ostatní
Předmět
Žiadosť o vysvetlenie

Dobrý deň,

v zmysle žiadosti o vysvetlenie, ktorá bola doručená obstarávateľskej organizácií dňa 19.5.2021 dopĺňame nasledovné:

Otázka č.1:
Vo výzve na predloženie ponuky v bode 17. Osobitné podmienky plnenia rámcovej dohody - žiadate predložiť kópiu poistného certifikátu na poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu s platnosťou na celú účinnosť rámcovej dohody. Naša spoločnosť má certifikát o poistení všeobecnej zodpovednosti platný do januára 2022. Poistenie je uzatvorené vždy iba na rok a obnovované každý rok a aj certifikát je vždy vystavený iba na rok. Znamená to, že ak takýto certifikát, ktorý je ku dňu predkladania ponúk platný, predložíme, bude sa to považovať za nesplnenie podmienok súťaže?

Odpoveď č.1:
V zmysle Čl. IV bod 13. Rámcovej dohody o poskytovaní pracovnej zdravotnej služby je poskytovateľ povinný mať počas celej doby platnosti rámcovej dohody uzatvorenú poistnú zmluvu na poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu.
Ak v čase predkladania ponúk bude certifikát platný, uchádzač splna podmienky účasti, avšak v prípade ak by ste boli úspešným uchádzačom, je povinnosť platnosť certifikátu predĺžiť a kópiu platného poistného certifikátu obstarávateľskej organizácií predložiť.