Stav: Ukončená

Serverový čas: 18.05.2024 17:16

Karta veřejné zakázky #OB19MKS16
Zvýšenie komfortu návštevníkov kina Mladosť Senica

Detail zprávy #31304

Datum a čas doručení
31.05.2019 16:07:22
Odesílatel
Mestské kultúrne stredisko Senica
Příjemce
Všichni
Typ
Soutěžní podklady
Předmět
Doplnenie textu súťažných podmienok

Dobrý deň,
verejný obstarávateľ dopĺňa súťažné podklady o nový bod 3, ktorý sa nachádza v časti F-Podmienky účasti, IV. Doplňujúce údaje, ktorý znie:

3. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené v verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Hospodársky subjekt môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné. Ak hospodársky subjekt použije čestné vyhlásenie, verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6. Verejný obstarávateľ postupuje podľa § 39 ods. 7 a 8, ak čestné vyhlásenie obsahuje aj informácie podľa druhej vety.

Verejný obstarávateľ týmto v súlade s ustanovením § 114, ods. (1) Zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní spresnil, že okrem Jednotného európskeho dokumentu je možné predkladať namiesto dokladov k podmienkam účasti aj Čestné vyhlásenie.

Pre prehľadnosť verejný obstarávateľ zverejnil aj doplnenú verziu Súťažných podkladov č. 2.