Stav: Probíhající

Serverový čas: 04.07.2024 03:20

Karta veřejné zakázky #CMI-2023/01
Centrálny manažment identít (CMI)

Detail zprávy #399704

Datum a čas doručení
18.05.2023 16:26:25
Odesílatel
Národné centrum zdravotníckych informácií
Příjemce
Všichni
Typ
Ostatní
Předmět
Vysvetlenie a doplnenie poskytnutých podkladov (18.05.2023)

Vážený hospodársky subjekt,

na karte zákazky bolo zverejnené Vysvetlenie a doplnenie poskytnutých podkladov ku dňu 18.05.2023 na doručenú žiadosť o vysvetlenie, ktorá bola predložená po zverejnení ostatného vysvetlenia a doplnenia súťažných podkladov zo dňa 15.05.2023.

Verejný obstarávateľ zverejňuje v zadávaní zákazky vysvetlenie údajov uvedených v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania, súťažných podkladoch alebo inej sprievodnej dokumentácii v zmysle zákona o VO, pričom prihliada aj na komplexnosť poskytnutého vysvetlenia a ich dopad na vypracovanie ponúk a primerane uplatňuje ust. § 21 ods. 4 zákona o VO. 

Verejný obstarávateľ vo svojich predchádzajúcich vysvetleniach opakovane apeloval na všetkých záujemcov, aby k príprave ponuky pristupovali zodpovedne a poskytnuté podklady a vysvetlenia si naštudovali včas a zároveň predkladali svoje žiadosti o vysvetlenie v dostatočnom časovom predstihu a nenechávali si ich na poslednú chvíľu. 

Nakoľko žiadosti o vysvetlenie uvedené vyššie neboli verejnému obstarávateľovi doručené dostatočne vopred a zároveň predmetným vysvetlením nedochádza k zmene, ktorá má vplyv na spracovanie ponuky, ako aj s ohľadom na predchádzajúce opakované predĺženie lehoty na predkladanie ponúk v zadávaní zákazky verejný obstarávateľ nepredlžuje lehotu na predkladanie ponúk.

S pozdravom

Ing. Ľubomír Grejták