Stav: Probíhající

Serverový čas: 04.07.2024 15:16

Karta veřejné zakázky #SNM-HuM-ZNH-2023/12
Obnova areálu a kaštieľa Dolná Krupá

Detail zprávy #388517

Datum a čas doručení
20.04.2023 15:23:28
Odesílatel
Slovenské národné múzeum
Příjemce
Všichni
Typ
Ostatní
Předmět
Vysvetlenie súťažných podkladov

Dobrý deň,


verejný obstarávateľ odpovedá na žiadosti o vysvetlenie, ktoré boli zaslané dňa 20.04.2023.


Otázka č. 1:

V zmysle bodov 23.9, 23.10 súťažných podkladov, žiadame verejného obstarávateľa o potvrdenie, že obhliadka miesta uskutočnenia predmetu zákazky nie je povinná.

Odpoveď č. 1:

Záujemca je povinný si dôkladne naštudovať celé súťažné podklady vrátane projektovej dokumentácie a výkazu výmer a pri tvorbe návrhu na plnenie kritérií – celkovej ceny za plnenie predmetu zákazky oceniť výkaz výmer v súlade s týmito podkladmi vrátane vykonanej obhliadky, ak považuje za nevyhnutné sa jej zúčastniť. V prípade, že sa záujemca nezúčastní ohliadky staveniska, bude verejný obstarávateľ považovať jeho neúčasť za skutočnosť, že porozumel súťažným podkladom a projektovej dokumentácii.


Otázka č. 2:

V zmysle vysvetlení, žiadame verejného obstarávateľa o opravu súťažných podkladov bodu 30.6 nakoľko verejný obstarávateľ umožnil doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predbežne nahradiť JED alebo čestným vyhlásením podľa §114.

Odpoveď č. 2:

Verejný obstarávateľ už zodpovedal na otázku ohľadom čestného vyhlásenia podľa §114 vo Vysvetlení č. 3 v Otázkach č. 24, 25, 26 a nepokladá za nutné v tak krátkom čase pred lehotou na predkladanie ponúk meniť súťažné podklady. 

"Verejný obstarávateľ poskytne vysvetlenie prostredníctvom systému JOSEPHINE – odpovede na otázky všetkým záujemcom v profile verejného obstarávateľa bezodkladne, najneskôr však tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred."


Otázka č. 3:

Uchádzač vpisuje do Prílohy č. 9 - návrh na plnenie kritérií, celkovú navrhovanú cenu výkazu záväzného alebo s opciou?

Odpoveď č. 3:

Verejný obstarávateľ žiada uviesť cenu ako sa uvádza v Prílohe č. 9 Návrh na plnenie kritérií a to Celková cena za predmet zákazky (cena diela spoločne za obe časti VV (Príloha č. 10b a Príloha č. 10a)).


S pozdravom 

Katarína Céreová 

odd. verejného obstarávania SNM