Status: Completed

Server time: 19.05.2024 20:38

Tender card #RZ1_COVID_VT_21
Rádiologické zariadenia (Vranovská nemocnica)

Message detail #110412

Delivery date and time
26.01.2021 12:13:49
From
Vranovská nemocnica, a.s.
To
All
Type
Other
Subject
Informácia o posune lehoty na predkladanie ponúk

Dobrý deň,

verejný obstarávateľ v časti Dokumenty uverejnil oznámenie, ktorým posúva lehotu na predkladanie ponúk na 15.2.202, nakoľko sa z technickým príčin na stránke Úradu verejného obstarávania neuverejnilo oznámenie o zverejnení súťažných podkladov na profile zákazky v časti Dokumenty, pričom dôvod neuverejnenia nie je verejnému obstarávateľovi známy. Verejný obstarávateľ uverejnil toto oznámenie na UVO opätovne dňa 26.1.2021, pričom súčasne predlžuje aj lehotu na predkladanie ponúk o celých 20 kalendárnych dní odo dňa uverejnenia tohto oznámenia (teda pôvodne určenú lehotu na predkladanie ponúk).

Odhliadnuc od toho, že oznámenie nebolo z technických príčin uverejnené, súťažné podklady boli odo dňa zverejnenia oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania dostupné na linku, ktorý sa nachádzal aj v bode 1.3. oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania. Súťažné podklady vrátane špecifikácie predmetu zákazky aj kúpnej zmluvy teda boli hospodárskym subjektom prístupné odo dňa zverejnenia oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania.

Záverom si verejný obstarávateľ dovoľuje uviesť, že posunutie lehoty na predkladanie ponúk súvisí aj s prípravou vysvetlení na doručené otázky a ako aj prípravy vybavenie doručených žiadosti o nápravu.


S úctou

osoba poverená realizáciou VO