Status: Completed

Server time: 28.05.2024 03:27

Tender card #7299/2021
„ Prestavba objektu AB TSM ul. Klčové, Nové Mesto nad Váhom“

Message detail #113630

Delivery date and time
12.02.2021 11:46:15
From
Mesto Nové Mesto nad Váhom
To
All
Type
Other
Subject
Odpovede na otázky jedného zo záujemcov

Otázka 1: Vo výpise výplní otvorov sa nenachádzajú položky plastových dverí č. 218 a 219 z výkazu výmer "D1. Architektonicko stavebná časť". Budú doplnené?
V projektovej dokumentácii bolo uvažované jednotlivé výplne otvorov zachovať a následne rekonštruovať obrúsením starého náteru s realizáciou nových krycích náterov. Vo výkaze výmer je uvažované predmetné výplne otvorov odstrániť a nahradiť novými v zmysle výkazu výmer a položiek 218 a 219.
Pre správne nacenenie je treba postupovať v zmysle predloženého výkazu výmer a to výmenou predmetných výplní otvorov.
Otázka 2: Vo výpise výplní otvorov sa pri plastových a hliníkových výrobkoch nachádza koeficient prestupu U=0,9 (poprípade 1,1) W/(m2.K). Jedná sa o koeficient prestupu skla Ug?
Uvedený koeficient vo výpise výplní otvorov je koeficient Uw - teda koeficient prestupu tepla celého okna, tak ako udáva príslušná STN
Otázka3: V PD sa nenachádzajú bližšie informácie k výťahu. Budú doplnené?
V technickej správe boli doložené údaje o výťahu vo formáte doloženej cenovej ponuky ktorá sa zadávala pri projektovaní predmetnej úlohy. V doložených podkladoch boli zdokumentované všetky potrebné parametre pre navrhovaný výťah. Predmetný výrobok - výťah je možné použiť aj od iného výrobcu s dodržaním daných parametrov, technických podmienok stavby a projektovej dokumentácie v súčinnosti s ostatnými profesiami.