Status: Completed

Server time: 19.05.2024 14:36

Tender card #NZ_05_REK_KP
Rekonštrukcia vybraných častí krytej plavárne v meste Žiar nad Hronom

Message detail #175220

Delivery date and time
22.12.2021 17:35:36
From
TECHNICKÉ SLUŽBY Žiar nad Hronom, spol. s r.o.
To
All
Type
Other
Subject
Oznámenie o zverejnení 2. Informácie o výsledku vyhodnotenia ponúk pre časť 3 Dodávka a montáž stavebnej časti

Dobrý deň prajem,

keďže úspešný uchádzač pre časť 3, spoločnosť Metrostav Slovakia a.s., neposkytol verejnému obstarávateľovi v stanovenej lehote súčinnosť k podpisu zmluvy (nedoručil podpísané zmluvy o dielo do sídla verejného obstarávateľa ani neurčil dátum, kedy sa dostavia oprávnené osoby do sídla verejného obstarávateľa podpísať zmluvu o dielo), verejný obstarávateľ skonštatoval, že daný uchádzač stráca právo podpisu zmluvy.

Z tohto dôvodu a v súlade s § 56 ods. 9 zákona o verejnom obstarávaní, verejný obstarávateľ pristúpil k vyhodnoteniu ponuky uchádzača umiestneného na 2. mieste, spoločnosti I.K.M. REALITY-STAVING Banská Bystrica, a.s. a v tejto súvislosti uverejnil v časti Dokumenty II. informáciu o výsledku vyhodnotenia ponúk pre časť 3 Dodávka a montáž stavebnej časti.Verejný obstarávateľ týmto oznamuje uchádzačovi, spoločnosti I.K.M. REALITY-STAVING Banská Bystrica, a.s., že jeho ponuku prijíma.


Súčasne verejný obstarávateľ vyzýva uchádzača I.K.M. REALITY-STAVING Banská Bystrica, a.s., aby doručil do sídla verejného obstarávateľa podpísané zmluvy o dielo pre časť 3 vrátane všetkých príloh v príslušnom počte vyhotovení tak, aby mohol verejný obstarávateľ podpísať zmluvy hneď po uplynutí  zákonom stanovených lehôt.


S úctou

Marcela Turčanová