Status: Completed

Server time: 19.05.2024 11:19

Tender card #2/2021 MM
Vykonávanie odborných skúšok a prehliadok (revízií), funkčných skúšok na prvkoch fyzickej a objektovej bezpečnosti na pracoviskách Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s.

Message detail #126603

Delivery date and time
23.04.2021 14:05:51
From
Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.
To
All
Type
Other
Subject
Doplňujúce informácie

Dobrý deň,

v zmysle žiadosti o vysvetlenie, ktorá bola doručená obstarávateľskej organizácií dňa 22.4.2021 dopĺňame nasledovné:

Otázka č.1:
„V prílohe č.2 by sme potrebovali pri objektoch, kde nie sú doplniť počty jednotlivých prvkov (stĺpec Súčasti). napríklad pri objekte č.1 pri EZS je len typ ústredne, nie sú rozpísané prvky a ich počty ako napr. pri objekte č.4.“

Odpoveď č.1:
V prílohe posielame aktualizovanú prílohu č. 2A až 2H doplnenú o informácie. Príloha bola doplnená o informácie v objektoch č. 1, 26, 32, 33, 61, 62, 66, 67 a 68. Zároveň túto prílohu zverejníme medzi dokumenty k zákazke.

Otázka č.2:
„V Zmluve v čl.II v bode h) sa píše: "pred začatím činností podľa písm. a) až h) tohto článku zmluvy je poskytovateľ povinný najneskôr do 45 dní odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy vykonať vstupné audity inštalovaných prvkov FaOB a predložiť objednávateľovi písomné dokumenty zo vstupných auditov formou auditových správ, v ktorých v prípade zistenia nesúladu navrhne opatrenia na odstránenie nedostatkov, vrátane vypracovania harmonogramu jednotlivých činností pre každý objekt objednávateľa; na základe harmonogramu môžu byť upravené následne aj predpokladané termíny realizácie jednotlivých činností, uvedené v prílohe č. 2 tejto zmluvy, ktoré je poskytovateľ povinný sledovať a dodržiavať; ".

Je teda na každom objekte nutné vykonať audit a až následne sa vykonávajú ročné a štvrťročné kontroly?“

Odpoveď č.2:
Súčasťou každej vstupnej návštevy jednotlivých pracovísk je vykonanie tzv. vstupného auditu v rámci, ktorého uchádzač vypracuje harmonogram termínov jednotlivých technických kontrol, v prípade zistenia nesúladu navrhne opatrenia na odstránenie nedostatkov, ktorý predloží obstarávateľovi vo forme písomných auditových správ. V prípade, že termín technickej kontroly vychádza v úvodnom mesiaci, kedy dôjde k účinnosti zmluvy zároveň pri vstupnom audite dodávateľ zrealizuje aj plánovanú technickú kontrolu.

S pozdravom

Mgr. Kristína Latáková