Status: Ongoing

Server time: 26.06.2024 01:59

Tender card #3/2022
Regenerácia vnútroblokov na ulici SNP a Hlavnej ulici v meste Krompachy.

Message detail #329755

Delivery date and time
29.11.2022 20:59:20
From
Mesto Krompachy
To
All
Type
Other
Subject
Žiadosť o vysvetlenie č. 2 vrátane odpovede

Dobrý deň,


verejnému obstarávateľovi bola v lehote na predkladanie ponúk doručená žiadosť o vysvetlenie informácií uvedených v súťažných podkladoch, resp. v inej sprievodnej dokumentácii  - zverejnenej  projektovej dokumentácii.

V súlade s § 113 ods. 7 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov  oznamujeme nasledovné :

K otázke  

Stožiare verejného osvetlenia sú v podkladoch rôzne špecifikované technická správa v popise oceňuje-„Stožiar kužeľový oceľový zinkový so zemným koncom výšky 5 m, D 76 mm“ a PD dĺžku 4m. Nebude potrebný výložník pre osadenie svietidiel? Vo výkaze výmer chýbajú súvisiace práce pre výmenu – výkop, betónový základ stĺpa, kabeláž pre pripojenie svietidiel. Žiadame o upresnenie typu – priemeru, dĺžky stĺpa verejného osvetlenia ako aj doplnenie položiek súvisiacich prác“

uvádzame nasledovné:

 

Po oboznámení sa  s obsahom ako aj  rozsahom žiadosti verejný obstarávateľ požiadal zodpovedného  projektanta o poskytnutie  vysvetlenia. K  otázke uviedol nasledovné:

Správny návrh stožiara verejného osvetlenia je uvedený v technickej správe a to „Stožiar kužeľový oceľový zinkový so zemným koncom výšky 5 m, D 76 mm. a  na staré pätky sa osadia nové stĺpy - preto tam nie sú výkopy a betonáž pätiek“.

 

S pozdravom


 

Ing. Alica Findrichová

splnomocnená osoba zodpovedná za verejné obstarávanie