Status: Completed

Server time: 18.05.2024 09:26

Tender card #ZNH-OZ18-3
Kamerový Systém ES Medzibrod

Message detail #334200

Delivery date and time
07.12.2022 18:44:36
From
LESY SR, Organizačná zložka OZ Poľana
To
All
Type
Other
Subject
Vysvetlenie súťažných podkladov a doručených otázok

Dobrý deň na základe dotazu ohľadom realizácii zákazky s názvom "Kamerový Systém ES Medzibrod" verejný obstarávateľ dáva všetkým záujemcom na vedomie doručené otázky a odpovede k nim. 

Položená otázka č.1: "Chceme sa informovať ako je zabezpečené obstarávateľom napojenie elektrickou energiou jednotlivé miesta osadenia kamier?"

Odpoveď: K jednotlivým miestam osadenia kamier - k stĺpom, na ktorých budú kamery nainštalované bude zabezpečené privedenie elektrickej energii na náklady obstarávateľa.


Položená otázka č.2: "Ako je možné zabezpečiť dodržanie termínu dodania, keďže manipulácia s optikou nie je možná kvôli teplote dá sa s ňou manipulovať až nad 0 stupňov celsia? Je možné na základe poveternostných podmienok posunúť termín dodania na základe týchto skutočností?"

Odpoveď: Termín dodania je stanovený do 60dní, preto nepredpokladáme, že za uvedené časové obdobie nebude teplota priaznivá pre realizáciu zákazky. V prípade, že by za toto časové obdobie bola teplota naozaj nebola vhodná na realizáciu zákazky, termín dodania sa predĺži z objektívnych príčin.


S pozdravom!

Ing. Martin Bystriansky

Oblastný manažér VO

mobil: 0918335511