Status: Ongoing

Server time: 03.07.2024 19:20

Tender card #OM23ZLN088
REVITALIZÁCIA MPR ŽILINA, REKONŠTRUKCIA MARIÁNSKEHO NÁMESTIA A PRIĽAHLÝCH ULÍC

Message detail #543055

Delivery date and time
04.06.2024 17:44:19
From
Mesto Žilina
To
All
Type
Other
Subject
Primomienka registrácie

Dobrý deň prajeme všetký, 

vzhľadom na blížiaci sa termím predkladania návrhov by sme chceli všetkých účastníkov upozorniť na aby sa zaregistrovali s systéme Josephine. 

Samotná registrácia resp. autentifikácia môže trvať 1-2 dni, preto odporúčame ju vykonať s dostatočným predstihom.

Podrobný návod nájdete v bode 12.2 SP: 

Registrácia

Každý hospodársky subjekt má možnosť registrovať sa do systému JOSEPHINE pomocou hesla alebo pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a bezpečnostným osobnostným kódom (eID).

 

Skrátený návod registrácie vás rýchlo a jednoducho prevedie procesom registrácie v systéme na elektronizáciu verejného obstarávania JOSEPHINE. Pre lepší prehľad tu nájdete tiež opis základných obrazoviek systému na tejto adrese:

https://store.proebiz.com/docs/josephine/sk/Manual_registracie_SK.pdf

 

Autentifikácia

Predkladanie súťažných návrhov je umožnené iba autentifikovaným účastníkom. 

Autentifikáciu je možné vykonať týmito spôsobmi:


·        v systéme JOSEPHINE registráciou a prihlásením pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a bezpečnostným osobnostným kódom (eID). V systéme je autentifikovaná spoločnosť, ktorú pomocou eID registruje štatutár danej spoločnosti. Autentifikáciu vykonáva poskytovateľ systému JOSEPHINE a to v pracovných dňoch v čase 8.00 – 16.00 hod.

·        nahraním kvalifikovaného elektronického podpisu (napríklad podpisu eID) štatutára danej spoločnosti na kartu užívateľa po registrácii a prihlásení do systému JOSEPHINE. Autentifikáciu vykoná poskytovateľ systému JOSEPHINE a to v pracovných dňoch v čase 8.00 – 16.00 hod.

·        vložením plnej moci na kartu užívateľa po registrácii, ktorá je podpísaná elektronickým podpisom štatutára aj splnomocnenou osobou, alebo prešla zaručenou konverziou. Autentifikáciu vykoná poskytovateľ systému JOSEPHINE a to v pracovné dni v čase 8.00 – 16.00 hod.

 

Autentifikovaný účastník si po prihlásení do systému JOSEPHINE v prehľade - zozname obstarávaní vyberie predmetnú verejnú súťaž návrhov a vloží svoj návrh do určeného formulára na príjem návrhov, ktorý nájde v záložke „Ponuky a žiadosti“.


S pozdravom 

Marek Halmo
za verejného obstarávateľa