Status: Completed

Server time: 27.05.2024 15:11

Tender card #PZ1/2020
Rekonštrukcia vykurovania a oceľovej konštrukcie v objekte krytej plavárne

Message detail #74446

Delivery date and time
13.05.2020 21:49:07
From
TECHNICKÉ SLUŽBY Žiar nad Hronom, spol. s r.o.
To
All
Type
Other
Subject
Informácia k vyhodnoteniu ponúk predložených do časti 1 Rekonštrukcia vykurovania v objekte krytej plavárne

Dobrý deň prajem,

verejný obstarávateľ si týmto dovoľuje proaktívne informovať uchádzačov, ktorí predložili ponuky do časti 1 predmetu zákazky o stave vyhodnocovania ponúk.
Z dôvodu krátenia finančných prostriedkov verejný obstarávateľ pristúpil k prehodnoteniu plánovaných prác a ich nadväznosti a aktuálne pozastavil vyhodnocovanie ponúk predložených na rekonštrukciu vykurovania. Verejný obstarávateľ si má záujem zrealizovať rekonštrukciu vykurovania v priestoroch krytej plavárne, avšak v súčasnosti nevie povedať kedy bude možné pristúpiť k samotnej rekonštrukcii, a teda k prijatiu najvýhodnejšej ponuky a podpísaniu zmluvy, na základe ktorej zhotoviteľ zaháji rekonštrukciu.
Verejný obstarávateľ si váži čas uchádzačov venovaný príprave predložených ponúk. Keďže samotná potreba rekonštrukcia vykurovania pretrváva, verejný obstarávateľ v tomto momente nechce zrušiť postup zadávania zákazky vo vzťahu k danej časti, ale pozastavil vyhodnocovanie ponúk, a to až do momentu, kedy bude mať na danú rekonštrukciu finančné prostriedky a bude možné pristúpiť k plánovaniu začatia rekonštrukcie.

S úctou
Marcela Turčanová