Status: Anulowana

Czas serwera: 18.05.2024 23:24

Karta zamówienia #DNS-3-022
Dodanie ochranných pomôcok v súvislosti s COVID - 19 pre Banskobystrický samosprávny kraj - dezinfekčný a čistiaci prostriedok na rýchlu dezinfekciu povrchov (Výzva č. 22) kultúra.

Szczegóły wiadomości #112211

Data i czas doręczenia
03.02.2021 23:14:57
Od
Banskobystrický samosprávny kraj
Komu
Wszystkim
Typ
Inne
Temat
Odpoveď č. 1 na žiadosti o vysvetlenie informácií v súťažných podkladoch s predmetom „Dodanie ochranných pomôcok v súvislosti s COVID – 19 pre Banskobystrický samosprávny kraj – dezinfekčný a čistiaci prostriedok na rýchlu dezinfekciu povrchov (Výzva č. 2

Dobrý deň všetkým,
v prílohe tejto správy poskytujeme všetkým známym záujemcom odpoveď č. 1 na žiadosť o vysvetlenie informácií súťažných podkladoch s predmetom: Dodanie ochranných pomôcok v súvislosti s COVID – 19 pre Banskobystrický samosprávny kraj – dezinfekčný a čistiaci prostriedok na rýchlu dezinfekciu povrchov (Výzva č. 22) kultúra.

Verejný obstarávateľ zároveň informuje všetkých zaradených uchádzačov do predmetného DNS, že dopĺňa súťažné podklady o prílohy, konkrétne:

Súťažné podklady – aktualizované.
Prílohu č. 1 Opis predmetu zákazky – aktualizovaný.

Verejný obstarávateľ vo vyššie uvedených aktualizovaných prílohách vypustil text, cit: „Výrobok/prostriedok musí byť zapísaný v Registri biocídnych výrobkov Ministerstva hospodárstva SR“.

Verejný obstarávateľ doplnené prílohy zároveň posiela s odpoveďou všetkým známym záujemcom a následne zverejňuje v profile verejného obstarávateľa predmetnej zákazky.

Verejný obstarávateľ žiada uchádzačov, resp. záujemcov, aby predmetné zmeny zohľadnili vo svojich ponukách predložených vo verejnom obstarávaní.

Verejný obstarávateľ si na záver dovoľuje uviesť, že vysvetlením súťažných podkladov nedochádza k podstatnej zmene a preto lehota na predkladanie ponúk ostáva nezmenená, t. j.: do 09.02.2021 do 10:00 hod.(Online sprístupnením ponúk).

S úctou,

Beáta Fulnečková
procesný garant verejného obstarávateľa
Banskobystrický samosprávny kraj