Status: Trwająca

Czas serwera: 18.07.2024 19:44

Karta zamówienia #2022/1/Do/DZI
Podpora dobudovania základnej technickej infraštruktúry v Dobšinej

Szczegóły wiadomości #192564

Data i czas doręczenia
14.03.2022 19:14:21
Od
Mesto Dobšiná
Komu
Wszystkim
Typ
Inne
Temat
Odpoveď na žiadosť o vysvetlenie.

Dobrý deň,

Dňa 14.03.2022 jeden zo záujemcov zaslal verejnému obstarávateľovi nasledovnú žiadosť o vysvetlenie súťažných podkladov: "...po preštudovaní PD a rozpočtu, predložených ako súčasť súťažných podkladov, sme zistili že chýbajú položky presunu hmôt. Žiadame verejného obstarávateľa o vysvetlenie..."


Pozn.: máme zato, že záujemca pod pojmom "rozpočet" má na mysli "zadanie/špecifikácia položiek". Rozpočet nie je súčasťou súťažných podkladov.


Vzhľadom na skutočnosť, že ide o všeobecnú otázku, ktorá sa týka záujmov všetkých záujemcov dávame týmto nasledovné vysvetlenie: Poukázaná skutočnosť  je riešená zmluvných podmienkach v časti predpísanej ZoD časť "D" v samotnom závere bodu č. 4: "....V prípade, že sa vo formulári zadanie/špecifikácie položiek nenachádza položka, ktorá zodpovedá požiadavkám na ocenenie z grafickej (výkresy PD) časti súťažných podkladov, má sa za to, že prislúchajúca cena je premietnutá do ceny súvisiacej položky (napr. príplatky k základnej cene) alebo je rozložená rovnomerne vo všetkých ostatných jednotkových cenách a sadzbách...".


Ing. Slavko Žilinčík - splnomocnená osoba pre predmetné VO