Status: Trwająca

Czas serwera: 01.07.2024 09:23

Karta zamówienia #OA-2022
OnkoAsist – manažment cesty pacienta

Szczegóły wiadomości #380408

Data i czas doręczenia
31.03.2023 12:30:14
Od
Národné centrum zdravotníckych informácií
Komu
Wszystkim
Typ
Inne
Temat
Oznam k priebehu zadávania zákazky

OZNÁMENIE / VYSVETLENIE


V snahe dodržať princíp transparentnej a otvorenej komunikácie verejný obstarávateľ poskytuje nasledujúce stanovisko k prebiehajúcemu verejnému obstarávaniu: 

 

Verejný obstarávateľ si je vedomý množstva doručených žiadosti o vysvetlenie, na ktoré doteraz nebolo poskytnuté vysvetlenie. Verejný obstarávateľ v tejto súvislosti informuje, že v súčasnosti rieši zdroj financovania tohto projektu, keďže realizácia tohto projektu presahuje obdobie oprávnenosti Operačného programu Integrovaná infraštruktúra 2014 – 2020. V závislosti od zabezpečenia zdrojov financií pristúpi verejný obstarávateľ buď k úprave súťažných podkladov (vrátane poskytnutia vysvetlení na doručené žiadosti) alebo k zrušeniu verejného obstarávania. S ohľadom na princíp transparentnosti verejný obstarávateľ zároveň informuje, že z uvedeného dôvodu upravuje lehotu na predkladanie ponúk do 17.05.2023, zatiaľ bez zverejnenia vysvetlenia na už predložené žiadosti o vysvetlenie. Súvisiace oznámenie o oprave je v procese zverejnenia vo vestníkoch.

 

Do konečného rozhodnutia o (ne)pokračovaní bude verejný obstarávateľ predlžovať lehotu na predkladanie ponúk - prípadné ďalšie doručené žiadosti o vysvetlenie budú spracované naraz po prijatí rozhodnutie o definitívnom pokračovaní v tomto verejnom obstarávaní. V prípade rozhodnutia o pokračovaní a zverejnení odpovedí na už doručené žiadosti o vysvetlenie, verejný obstarávateľ primerane predĺži lehotu na predkladanie ponúk tak, aby hospodárske subjekty mali dostatok času na zapracovanie zverejnených vysvetlení do svojich ponúk. Týmto nie je dotknuté právo záujemcov zasielať ďalšie žiadosti o vysvetlenia alebo požiadať o prístup k dokumentácií, ktorá sa poskytuje na základe dohody o ochrane dôverných informácií.