Status: Trwająca

Czas serwera: 18.05.2024 10:13

Karta zamówienia #002BOR
Dodávka pracovných staníc

Szczegóły wiadomości #387466

Data i czas doręczenia
18.04.2023 13:53:25
Od
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Komu
Wszystkim
Typ
Inne
Temat
žiadosť o vysvetlenie č. 2 - odpoveď

Vážení záujemcovia,


v postupe verejného obstarávania bola predložená žiadosť o vysvetlenie. Jej znenie a odpoveď verejného obstarávateľa uvádzame nižšie:


Otázka č. 2:

Verejný obstarávateľ v Prílohe č. 1 súťažných podkladov - Technická špecifikácia požaduje záruku a servisnú podporu min. 48 mesiacov bezplatnú Next Business Day službu v mieste inštalácie, rovnako aj v Prílohe č. 3 - Kúpna zmluva v bode 7.1. uvádza, že: "Predávajúci poskytne na dodaný Tovar ako aj na každú jeho časť záruku v dĺžke a forme (Next Business Day)", uvedenej v prílohe č. 1 (48 mesiacov)", avšak nikde presne nedefinuje formu služby Next Business Day.

Mohol by verejný obstarávateľ bližšie špecifikovať požadované služby zahrnuté v "Next Business Day"? Jedná sa o nástup technika v druhý pracovný deň v prípade nahlásenia problému v rámci reklamácie alebo požaduje aj doplnkové služby?


Odpoveď č. 2:

Verejný obstarávateľ upresňuje popis v Prílohe č. 1 Komponent 1 nasledovne: „Záruka a servisná podpora min. 48 mesiacov bezplatná Next Business Day služba v mieste inštalácie, t.j. ak technik zaznamená telefonické hlásenie chyby do 17:00 hod pracovného dňa (pondelok - piatok) znamená to vyslanie certifikovaného technika k zákazníkovi nasledujúci (druhý) pracovný deň s opravou u zákazníka.