Status: Trwająca

Czas serwera: 25.07.2024 15:55

Karta zamówienia #OM23ZLN088
REVITALIZÁCIA MPR ŽILINA, REKONŠTRUKCIA MARIÁNSKEHO NÁMESTIA A PRIĽAHLÝCH ULÍC

Szczegóły wiadomości #543055

Data i czas doręczenia
04.06.2024 17:44:19
Od
Mesto Žilina
Komu
Wszystkim
Typ
Inne
Temat
Primomienka registrácie

Dobrý deň prajeme všetký, 

vzhľadom na blížiaci sa termím predkladania návrhov by sme chceli všetkých účastníkov upozorniť na aby sa zaregistrovali s systéme Josephine. 

Samotná registrácia resp. autentifikácia môže trvať 1-2 dni, preto odporúčame ju vykonať s dostatočným predstihom.

Podrobný návod nájdete v bode 12.2 SP: 

Registrácia

Každý hospodársky subjekt má možnosť registrovať sa do systému JOSEPHINE pomocou hesla alebo pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a bezpečnostným osobnostným kódom (eID).

 

Skrátený návod registrácie vás rýchlo a jednoducho prevedie procesom registrácie v systéme na elektronizáciu verejného obstarávania JOSEPHINE. Pre lepší prehľad tu nájdete tiež opis základných obrazoviek systému na tejto adrese:

https://store.proebiz.com/docs/josephine/sk/Manual_registracie_SK.pdf

 

Autentifikácia

Predkladanie súťažných návrhov je umožnené iba autentifikovaným účastníkom. 

Autentifikáciu je možné vykonať týmito spôsobmi:


·        v systéme JOSEPHINE registráciou a prihlásením pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a bezpečnostným osobnostným kódom (eID). V systéme je autentifikovaná spoločnosť, ktorú pomocou eID registruje štatutár danej spoločnosti. Autentifikáciu vykonáva poskytovateľ systému JOSEPHINE a to v pracovných dňoch v čase 8.00 – 16.00 hod.

·        nahraním kvalifikovaného elektronického podpisu (napríklad podpisu eID) štatutára danej spoločnosti na kartu užívateľa po registrácii a prihlásení do systému JOSEPHINE. Autentifikáciu vykoná poskytovateľ systému JOSEPHINE a to v pracovných dňoch v čase 8.00 – 16.00 hod.

·        vložením plnej moci na kartu užívateľa po registrácii, ktorá je podpísaná elektronickým podpisom štatutára aj splnomocnenou osobou, alebo prešla zaručenou konverziou. Autentifikáciu vykoná poskytovateľ systému JOSEPHINE a to v pracovné dni v čase 8.00 – 16.00 hod.

 

Autentifikovaný účastník si po prihlásení do systému JOSEPHINE v prehľade - zozname obstarávaní vyberie predmetnú verejnú súťaž návrhov a vloží svoj návrh do určeného formulára na príjem návrhov, ktorý nájde v záložke „Ponuky a žiadosti“.


S pozdravom 

Marek Halmo
za verejného obstarávateľa