Status: Trwająca

Czas serwera: 27.07.2024 00:29

Karta zamówienia #16/2023-003
Nákup osobných motorových vozidiel do 3,5 t

Szczegóły wiadomości #552228

Data i czas doręczenia
04.07.2024 13:27:46
Od
Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s.
Komu
Wszystkim
Typ
Inne
Temat
Žiadosť o vysvetlenie Výzvy na predloženie ponuky - odpoveď č. 7

Dobrý deň,

jeden z oslovených záujemcov požiadal o vysvetlenie „Výzvy na predloženie ponuky/Opis predmetu zákazky" s názvom “Nákup osobných motorových vozidiel do 3,5 t“ vyhlásený v rámci zriadeného DNS v nasledovnom:

Otázka:

Požaduje obstarávateľ k diskom označeným: Plechové disky kolies rozmedzie od R-15" do R- 20" (palcov) Zimné pneu, dodať aj zimné pneu. Z popisu to nie je zrejmé.

Odpoveď:

Z popisu, resp. z opisu predmetu zákazky vyplýva, že obstarávateľ požaduje dodanie diskov z ľahkých zliatin a letné pneumatiky ( 4-ks ), ktoré budú osadené priamo na vozidle s voliteľnou veľkosťou diskov v rámci určeného rozmedzia, tzn. určené pre dané vozidlo v rozmeroch ako predurčuje výrobca vozidla v zápise vo veľkom TP. Plechové disky kolies so zimnými pneumatikami obstarávateľ požaduje dodať osadené a vyvážené na plechových diskoch ako kompletnú sadu (4ks)  s voliteľnou veľkosťou diskov, v rámci určeného rozmedzia, tzn. pre dané vozidlo v rozmeroch ako predurčuje výrobca vozidla v zápise vo veľkom TP. Obstarávateľ požaduje, aby boli zimné pneumatiky dodané a obuté na plechových diskoch pri preberaní vozidla, pričom zimné pneumatiky budú uložené v batožinovom priestore vozidla, prípadne na zadných sedadlách vozidla, alebo samostatne dodané po dohode určenia spôsobu dodania individuálne.

Vyššie uvedené platí pre všetky časti zákazky, rozdiel je len vo veľkosti diskov a pneumatík.


*Zároveň chce obstarávateľ upozorniť na skutočnosť, že na základe vlastného interného prieskumu/auditu upravil dokument „Opis predmetu zákazky pre všetky časti“ aj nad rámec doručených žiadostí o vysvetlenie, pričom všetky vykonané zmeny sú zvýraznené žltým podfarbením.


S pozdravom

Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s.