Status: Zakończona

Czas serwera: 19.05.2024 16:14

Karta zamówienia #VO-04-2020
Špeciálne zberové vozidlá na odvoz komunálneho odpadu

Szczegóły wiadomości #86491

Data i czas doręczenia
15.08.2020 23:17:28
Od
Odvoz a likvidácia odpadu a.s.
Komu
Wszystkim
Typ
Inne
Temat
Odpovede verejného obstarávateľa na doručené žiadosti o vysvetlenie - III. kolo a opravy zverejnených dokumentov

Dobrý deň,

verejný obstarávateľ oznamuje záujemcom, že v časti "Dokumenty" boli v dňoch 14. a 15. 8. 2020 zverejnené viaceré dokumenty, v ktorých sa verejný obstarávateľ vysporiadal s doručenými žiadosťami o vysvetlenie od záujemcov, a to buď vykonaním opráv alebo vysvetlením parametrov a dôvodov, pre ktoré na nich trvá.
Vysvetlenie jednotlivých otázok predložených v žiadostiach, ako aj opravu odpovedí na niektoré otázky zverejnených v rámci II. kola vysvetľovania, verejný obstarávateľ uviedol v dokumente s názvom "Odpovede verejného obstarávateľa na doručené žiadosti o vysvetlenie - III. kolo".

Verejný obstarávateľ zverejnil aj aktualizované verzie rámcových kúpnych zmlúv k časti 1 a časti 2 predmetu zákazky a kúpnej zmluvy k časti 3 predmetu zákazky, v ktorých sú upravené časti textu vyznačené zelenou farbou.
Vzhľadom na niektoré vysvetlenia súťažných podkladov vrátane ich príloh verejný obstarávateľ vykonal zmeny (textom modrej farby) v prílohách "č. 2" súťažných podkladov a jednotlivých zmlúv, obsahujúcich technické špecifikácie vozidiel pre príslušné časti predmetu zákazky.

Pre prípad potreby záujemcov je v časti "Dokumenty" pridaný vzor Jednotného európskeho dokumentu.

Z dôvodu ponechania primeraného času záujemcom na zohľadnenie zverejňovaných zmien pri príprave svojich prípadných ponúk bola predĺžená lehota na predkladanie ponúk do 2.9.2020 do 11:00 hod.

Verejný obstarávateľ si zároveň dovoľuje požiadať záujemcov, aby prípadné svoje žiadosti o vysvetlenie týkajúce sa poslednej verzie súťažných podkladov (vrátane všetkých príloh) zaslali verejnému obstarávateľovi čo najskôr, aby im mohol poskytnúť včas vysvetlenie bez toho, aby bolo potrebné opätovne predlžovať už viac-krát predĺženú lehotu na predkladanie ponúk.

S úctou

osoba poverená realizáciou VO