Status: Zakończona

Czas serwera: 19.05.2024 18:37

Karta zamówienia #526
Obstaranie služieb prímestskej dopravy vo verejnom záujme pre ŽSK pre región Liptov a Orava

Szczegóły wiadomości #186471

Data i czas doręczenia
18.02.2022 22:27:19
Od
Žilinský samosprávny kraj
Komu
Wszystkim
Typ
Inne
Temat
Oznámenie o zverejnení návrhov zmlúv v utorok 22.2.2022

Dobrý deň prajem,

verejný obstarávateľ v týchto dňoch pripravuje odpovede na doručené otázky, ktoré zverejní najneskôr v utorok 22.2.2022.

Nakoľko sa niektoré otázky opakujú, resp. sa týkajú ustanovení zmluvy, ktoré už verejný obstarávateľ vysvetľoval alebo ich opodstatnenie argumentoval v oznámení o vybavení žiadostí o nápravu, ako aj s ohľadom na množstvo otázok a žiadosti o nápravu, ktoré boli verejnému obstarávateľovi v priebehu mesiaca január doručené, z procesnej opatrnosti verejný obstarávateľ v pondelok 21.2.2022 skontroluje aktuálnu verziu zmluvy a jej príloh so všetkými odpoveďami a vyjadreniami, ktoré k danému dňu poskytol a v utorok 22.2.2022 zverejní konečnú verziu zmluvy a jej príloh.

Verejný obstarávateľ k tomuto rozhodnutiu pristúpil po dôslednom zvážení, s ohľadom na minimalizovanie počtu úprav, ktoré by mohli vniesť do procesu zmätočnosť. Verejný obstarávateľ radšej uverejní o dva pracovné dni neskôr kompletnú a správnu verziu zmluvy a jej príloh, ako keby mal po dvoch pracovných dňoch zverejnené verzie upravovať.

Verejný obstarávateľ preto prosí záujemcov o pochopenie.

Zároveň verejný obstarávateľ vyzýva a žiada záujemcov, aby v prípade, ak ešte majú otázky k zverejneným podkladom, aby ich doručili čo najskôr, nie v posledné dni lehoty na predkladanie ponúk. 


S úctou

Marcela Turčanová