Status: Zakończona

Czas serwera: 19.05.2024 16:53

Karta zamówienia #526
Obstaranie služieb prímestskej dopravy vo verejnom záujme pre ŽSK pre región Liptov a Orava

Szczegóły wiadomości #187496

Data i czas doręczenia
22.02.2022 23:55:12
Od
Žilinský samosprávny kraj
Komu
Wszystkim
Typ
Inne
Temat
Oznámenie o zverejnení vysvetlenia súťažných podkladov podľa § 48 - VII.kolo

Dobrý deň prajem,

verejný obstarávateľ v časti Dokumenty uverejnil Oznámenie o vysvetlení zverejnených podkladov podľa § 48 zákona o verejnom obstarávaní - VII. kolo.

Zároveň verejný obstarávateľ uverejnil aj aktualizovanú verziu zmluvy (pre oba regióny) a jej prílohy (v súhrnnom zipp súbore), ktoré na základe poskytnutého vysvetlenia a komplexnej kontroly zmluvných podmienok upravil. Vo verziách zmlúv v sledovaní zmien verejný obstarávateľ uviedol k jednotlivým zmenám komentár, ktorým vysvetlil dôvod danej zmluvy (pre prehľadnosť to verejný obstarávateľ uvádzal priamo v texte zmluvy, aby nemuseli záujemci pracovať s viacerými dokumentmi, ale aby  priamo pri danej úprave mali zdôvodnenie danej úpravy). Všetky aktualizované prílohy zmluvy sú jasne v názve označené. Tie prílohy, ktoré nemajú aktualizovaný názov, neboli upravované.

V kontexte vykonaných úprav / spresnení, verejný obstarávateľ vytvoril novú prílohu zmluvy, ktorou na príklade jasne vyjadruje mechanizmus aplikovania rezervy (nedošlo k úprave tohto mechanizmus, len k spresneniu textácie v zmluve a pre odstránenie pochybností verejný obstarávateľ vypracoval túto názornú prílohu).

Verejný obstarávateľ vykonanými úpravami nezavádza žiadnu novú povinnosť dopravcu, ani novú požiadavku. Ide len o spresnenie už stanovených podmienok s cieľom odstrániť opakované otázky záujemcov.


Všetky dokumenty sú verejne prístupné.


S úctou

Marcela Turčanová