Stav: Probíhající

Serverový čas: 28.04.2024 20:45

Karta veřejné zakázky #02/PLZ/2024
Budovanie a obnova občianskej a poznávacej infraštruktúry na OZ Považie - Environmentálna učebňa a lesná škola Antonstál

Informace

ID zakázky
34704
Název zakázky
Budovanie a obnova občianskej a poznávacej infraštruktúry na OZ Považie - Environmentálna učebňa a lesná škola Antonstál
Číslo spisu VZ
02/PLZ/2024
Číslo oznámení z TED
59/2024
Režim veřejné zakázky
Podlimitná zákazka
Druh zadávacího řízení
Podlimitná zákazka
Druh veřejné zakázky
Stavební práce
Výsledek veřejné zakázky
Uzavření jednorázové smlouvy
Předpokládaná hodnota
477 084,93 EUR
Hlavní CPV kód
45214500-5 - Stavební úpravy objektů sloužících dalšímu vzdělávání
Doplňující CPV kód
45262700-8 - Úpravy budov
45246510-1 - Výstavba promenád na pláži
VZ je dělená na části
Ne
Elektronická aukce
Ne
Centralizované zadávání
Ne
NUTS
SK - Slovenská republika
Popis předmětu VZ

Predmetom zákazky je prestavba so zmenou účelu existujúceho murovaného objektu (hospodárskeho objektu) slúžiaceho v minulosti na ustajnenie koní, ako aj odstránenie susediaceho dreveného zrubového objektu a jeho nahradenie murovanou stavbou pre ubytovanie. V rámci stavebných úprav bude hospodársky objekt prestavaný na environmentálnu učebňu, využívanú počas školení a hlavne cez prázdniny pre deti počas letných táborov a školy v prírode, pre denné prednášky a večerné pozorovanie z povalového priestoru objektu (ruje zvierat prebiehajúcej pravidelne na priľahlom svahu).
Predmetom zákazky sú aj stavebné úpravy na obnove a doplnení lesníckeho náučného chodníka pre širokú verejnosť. Prístup k náučnému chodníku je z existujúcej účelovej komunikácie vedenej k poľovníckemu zámku ANTONSTÁL. Náučný chodník je tvorený lavičkami a informačnými tabuľami. V rámci stavby sa dobudujú nové informačné tabule, prístrešky so zrubovým sedením, osadia sa nové odpadkové nádoby, vybuduje sa drevený mostík cez existujúci rigol a nový mostík pre peších cez bezmenný potok. Cieľom riešenia stavby je aj obnova - revitalizácia existujúcich informačných panelov a osadenie nových tabúľ a zrenovuje sa aj existujúca lavička sovy, lavička líšky, lavička orly.
Predmetom zákazky je aj doplnenie mobiliáru zrekonštruovaného hospodárskeho objektu pre uloženie a uskladnenie a vytvorenie príjemného prostredia pre deti z tematikou lesa. Architektonický návrh mobiliáru vyplýva zo zadania témy lesnej školy. Hlavná myšlienka je „LES a ZVIERATA“.
Presné množstvo a rozsah zákazky vyplýva z projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov (príloha č. 5).

Kritérium hodnocení nabídek
Nejnižší nabídková cena
Pro hodnocení je stanovena cena

Bez DPH

Poznámka

Zákazka bude financovaná z Programu rozvoja vidieka SR 2014-2022 z výzvy 59/PRV/2022 z podopatrenia 8.5 Podpora na investície do zlepšenia odolnosti a environmentálnej hodnoty lesných ekosystémov z podporovanej činnosti: Budovanie a obnova občianskej a poznávacej infraštruktúry v lesných ekosystémoch.

Termíny a lhůty

Lehota na predkladanie ponúk
12.04.2024 09:00:00
Plánované otevírání nabídek
12.04.2024 09:30:00

Zadavatel

Název organizace
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Adresa
Nám. SNP 8
Banská Bystrica
975 66, Slovenská republika
Administrátor VZ
Martin Lazorík
martin.lazorik@lesy.sk
+421 917851112

Dokumenty