Stav: Probíhající

Serverový čas: 10.05.2024 06:58

Karta veřejné zakázky #FNTN-2023-03-NZ-PD-Neonatol_Ped
Projektové práce a inžinierske činnosti pre stavbu „Modernizácia oddelenia Neonatológie a Pediatrie Fakultnej nemocnice Trenčín“

Informace

ID zakázky
41255
Název zakázky
Projektové práce a inžinierske činnosti pre stavbu „Modernizácia oddelenia Neonatológie a Pediatrie Fakultnej nemocnice Trenčín“
Číslo spisu VZ
FNTN-2023-03-NZ-PD-Neonatol_Ped
Evidenční číslo zakázky
17884 - MSS
Číslo oznámení z TED
2023/S 093-286294
Režim veřejné zakázky
Nadlimitná zákazka
Druh zadávacího řízení
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Druh veřejné zakázky
Služby
Výsledek veřejné zakázky
Uzavření jednorázové smlouvy
Předpokládaná hodnota
274 500,00 EUR
Hlavní CPV kód
71320000-7 - Technické projektování
Doplňující CPV kód
71248000-8 - Dohled nad projektem a dokumentací
71300000-1 - Technicko-inženýrské služby
VZ je dělená na části
Ne
Zakázka není rozdělená na části - zdůvodnění
Verejný obstarávateľ vzhľadom na charakter a povahu predmetu zákazky rozhodol o nerozdelení predmetu zákazky na časti. Predmetom zákazky je výber dodávateľa projekčných služieb na vypracovanie kompletnej PD pre stavebné povolenie v podrobnosti realizačného projektu (DRS), ktorá bude riešiť stavbu „Modernizácia oddelenia Neonatológie a Pediatrie Fakultnej nemocnice Trenčín“, vrátane inžinierskych činností počas realizácie projektových prác, realizácie stavby a uvádzania stavby do prevádzky.
Projektant vypracuje projektovú dokumentáciu na základe záverov spracovaného energetického auditu a spracovanej Architektonickej štúdie pre Modernizáciu Oddelenia Neonatológie a Pediatrie Fakultnej nemocnice Trenčín. Rozdelenie uvedeného predmetu zákazky na časti by malo za následok zvýšenú náročnosť na kompletizáciu predmetu zákazky. Realizácia predmetu zákazky s viacerými dodávateľmi, by zapríčinila markantné zvýšenie administratívnych a personálnych kapacít na strane verejného obstarávateľa nevyhnutných na realizovanie predmetu zákazky. Časovú náročnosť obstarania celej projektovej dokumentácie podľa zadania nakoľko by verejný obstarávateľ musel získať (obstarať) jednotlivé časti a následne obstarávať generálneho projektanta. Nie je bežnou aplikačnou praxou, že pri podobných, či totožných predmetov obstarávania (vypracovanie projekčných služieb) bol predmet zákazky delený na časti.
Nerozdelenie predmetu zákazky vychádza najmä z dôvodu ekonomickej a administratívnej náročnosti nielen z pohľadu verejného obstarávateľa, ale aj poskytovateľa predmetu zákazky. Za účelom možnosti zapojenia sa do verejného obstarávania čo najširšiemu počtu hospodárskych subjektov verejný obstarávateľ stanovil podmienky účasti v najnižšej možnej miere tak, aby boli zároveň zabezpečené primerané ekonomické a technické predpoklady uchádzačov nevyhnutné na plnenie zmluvy riadne a včas podľa zmluvných podmienok. Verejný obstarávateľ nerozdelením predmetu zákazky na časti urýchli celý proces verejného obstarávania, zníži celkové náklady na samotné verejné obstaranie a zároveň zabezpečí transparentnosť a efektívnosť verejného obstarávania.
Elektronická aukce
Ne
Centralizované zadávání
Ne
NUTS
SK022 - Trenčiansky kraj
Popis předmětu VZ

Predmetom zákazky je poskytnutie služby: Vypracovanie projektovej dokumentácie, výkon inžinierskej činnosti, koordinačnej činnosti a autorský dozor pre stavbu: Modernizácia oddelenia Neonatológie a Pediatrie Fakultnej nemocnice Trenčín v súlade s platnou legislatívou.
Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 1 súťažných podkladov - Zadanie.
Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch.

Kritérium hodnocení nabídek
Nejnižší nabídková cena
Pro hodnocení je stanovena cena

Včetně DPH

Termíny a lhůty

Lehota na predkladanie ponúk
26.06.2023 09:00:00 (Online zpřístupnění nabídek)
Plánované otevírání nabídek
26.06.2023 09:30:00

Zadavatel

Název organizace
Fakultná nemocnica Trenčín
Adresa
Legionárska 28
Trenčín
91171, Slovenská republika
Administrátor VZ
Ing. Michal Plesník
michal.plesnik@fntn.sk
+421 326566838

Dokumenty