Stav: Probíhající

Serverový čas: 05.05.2024 07:58

Karta veřejné zakázky #SE-OHZ3-2024/003099
Odznaky ÚOUČaDM

Informace

ID zakázky
52460
Název zakázky
Odznaky ÚOUČaDM
Číslo spisu VZ
SE-OHZ3-2024/003099
Režim veřejné zakázky
Prieskum trhu
Druh zadávacího řízení
Prieskum trhu
Druh veřejné zakázky
Dodávky
Výsledek veřejné zakázky
Uzavření jednorázové smlouvy
Hlavní CPV kód
44316500-3 - Kovotepecké výrobky
VZ je dělená na části
Ne
Elektronická aukce
Ne
Centralizované zadávání
Ne
NUTS
SK - Slovenská republika
Popis předmětu VZ

1. služobný odznak ÚOÚČaDM striebristý/zlatistý
- služobný odznak úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra Slovenskej republiky je vyhotovený z mosadze, povrchovo upravený postriebrením alebo pozlátením s pozitívnym gravírovaním. Prednú stranu služobného odznaku tvorí znak úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra Slovenskej republiky, ktorý má vonkajší priemer 30 mm, priemer vnútorného kruhu je 17 mm.
- štátny znak Slovenskej republiky je umiestnený v strede v hornej časti služobného odznaku, v strede služobného odznaku o dĺžke 22 mm a šírke 5 mm, pod ním sa nachádza nápis „ÚRAD PRE OCHRANU ÚSTAVNÝCH ČINITEĽOV A DIPLOMATICKÝCH MISIÍ MV SR“, nápis sa nachádza v obdĺžniku, na obidvoch okrajov obdĺžnika sa nachádzajú zo stredu obdĺžnika vychádzajúce lúče.
- po ľavej a pravej strane štátneho znaku v hornom polkruhu vnútorného kruhu sa nachádza nápis „SLOVENSKÁ REPUBLIKA“.
- vo vnútornom kruhu služobného odznaku sa nachádzajú lúčovito vychádzajúce pásiky zo spodnej časti do hornej časti vnútorného kruhu.
- v strede dolnej časti služobného odznaku sa nachádza pásik o dĺžke 10 mm a výške 5 mm, na ktorom je umiestnené vysunuté trojciferné poradové číslo služobného odznaku. Po oboch stranách dolného vonkajšieho polkruhu sa nachádzajú 3 bodky.
- zadná strana služobného odznaku je bez akéhokoľvek nápisu, opatrená pripínacím ihlicovým mechanizmom typu motýlik.

2. súčinnostný odznak ÚOÚČaDM žltý/čierny/zelený/bledomodrý/fialový

- súčinnostný odznak úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra Slovenskej republiky je vyhotovený z mosadze, povrchovo upravený poniklovaním s polyesterovým ochranným povlakom. Prednú stranu súčinnostného odznaku tvorí znak úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra Slovenskej republiky, ktorý má vonkajší priemer 30 mm, priemer vnútorného kruhu je 17 mm.
- štátny znak Slovenskej republiky je umiestnený v strede v hornej časti súčinnostného odznaku, v strede súčinnostného odznaku o dĺžke 22 mm a šírke 5 mm, pod ním sa nachádza nápis „ÚRAD PRE OCHRANU ÚSTAVNÝCH ČINITEĽOV A DIPLOMATICKÝCH MISIÍ MV SR“, ktorý je striebristej farby. Nápis sa nachádza v obdĺžniku, na obidvoch okrajov obdĺžnika sa nachádzajú zo stredu obdĺžnika vychádzajúce lúče.
- súčinnostný odznak je žltej, čiernej, zelenej, bledomodrej a fialovej farby.
- po ľavej a pravej strane štátneho znaku v hornom polkruhu vonkajšieho kruhu sa nachádza nápis „SLOVENSKÁ REPUBLIKA“, ktorý je u súčinnostného odznaku na podklade rovnakej farby ako farba celého súčinnostného odznaku, vo vnútornom polkruhu napísaný písmenami striebristej farby.
- vo vnútornom kruhu súčinnostného odznaku sa nachádzajú lúčovito vychádzajúce pásiky zo spodnej časti do hornej časti vnútorného kruhu.
- v strede dolnej časti súčinnostného odznaku sa nachádza pásik o dĺžke 10 mm a výške 5 mm, ktorý je prázdny. Po oboch stranách dolného vonkajšieho polkruhu sa nachádzajú 3 bodky striebristej farby.
- zadná strana súčinnostného odznaku je striebristej farby bez akéhokoľvek nápisu, opatrená pripínacím ihlicovým mechanizmom typu motýlik.

Kritérium hodnocení nabídek
Nejnižší nabídková cena
Pro hodnocení je stanovena cena

Bez DPH

Termíny a lhůty

Lehota na predkladanie
12.02.2024 15:00:00

Zadavatel

Název organizace
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Adresa
Pribinova 2
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
81272, Slovenská republika
Administrátor VZ
Ing. Katarína Kováčová
katarina.sikulova@minv.sk
+421 961054046

Dokumenty