Stav: Probíhající

Serverový čas: 19.05.2024 16:53

Karta veřejné zakázky #R1-9/363/3/2019
Prístrojové a nástrojové vybavenie operačných sál pre neurochirurgiu. „C. Ostatné vybavenie hybridných sál pre spinálne a kraniálne operačné výkony, stereobiopsie a funkčnú neurochirurgiu"

Informace

ID zakázky
5634
Název zakázky
Prístrojové a nástrojové vybavenie operačných sál pre neurochirurgiu. „C. Ostatné vybavenie hybridných sál pre spinálne a kraniálne operačné výkony, stereobiopsie a funkčnú neurochirurgiu"
Číslo spisu VZ
R1-9/363/3/2019
Evidenční číslo zakázky
247/2019; 34744-MST
Číslo oznámení z TED
2019/S 233-57088315-526977
Režim veřejné zakázky
Nadlimitná zákazka
Druh zadávacího řízení
Verejná súťaž
Druh veřejné zakázky
Dodávky, Služby
Výsledek veřejné zakázky
Uzavření jednorázové smlouvy
Předpokládaná hodnota
503 806,75 EUR
Hlavní CPV kód
33160000-9 - Operační technika / LA25-5 - Pro neurochirurgické použití
Doplňující CPV kód
33162100-4 - Přístroje pro operační sály / LA25-5 - Pro neurochirurgické použití
33162200-5 - Nástroje pro operační sály / LA25-5 - Pro neurochirurgické použití
51410000-9 - Instalace a montáž zdravotnických přístrojů / LA25-5 - Pro neurochirurgické použití
VZ je dělená na části
Ne
Zakázka není rozdělená na části - zdůvodnění
U predmetu zákazky ide o samostatnú časť už rozdeleného predmetu, ktorého predmetom je komplexné Prístrojové a nástrojové vybavenie operačných sál pre neurochirurgiu.
U predmetu zákazky „C. Ostatné vybavenie hybridných sál pre spinálne a kraniálne operačné výkony, stereobiopsie a funkčnú neurochirurgiu“
Verejný obstarávateľ zohľadnil všetky širšie vecné, technické, technologické, časové, zodpovednostné administratívne a ekonomické a hospodárske faktory a skutočnosti, ktoré by ovplyvnili cieľ, ktorý sa mal naplniť zabezpečením a plnením predmetu zákazky. Na základe uvedeného, verejný obstarávateľ zvolil postup zadávania predmetnej zákazky s požadovaným dodaním predmetu zákazky ako celku, s následným výberom generálneho dodávateľa, pričom uplatnil v rámci zvoleného postupu zadávania zákazky princíp hospodárnosti a efektívnosti a rovnako uplatnil aj princíp nediskriminácie, nakoľko z celkového pohľadu obstarávania ide o jeden zo vzájomne závislých funkčných celkov, technologicky, funkčne a časovo vzájomne previazaných, ktoré musia zabezpečiť určitý stupeň kompatibility, technicky a technologicky navzájom závislých a ich dodávka a inštalácia musí byť časovo a technologicky zosúladená.
Predmet zákazky z dôvodov funkcionality a komplexnosti zariadení predstavuje ucelený komplexný technologický celok vybavenia operačných sál neurochirurgie, bez ktorých sa vykonávanie operačných výkonov nezaobíde a tvorí ucelený súbor prístrojov a nástrojov pre vykonávanie tých najnáročnejších neurochirurgických zákrokov a vyšetrení.
Elektronická aukce
Ano
Centralizované zadávání
Ne
NUTS
SK010 - Bratislavský kraj
Popis předmětu VZ

Predmetom zákazky je samostatná časť rozdeleného predmetu zákazky s názvom Prístrojové a nástrojové vybavenie operačných sál pre neurochirurgiu.
Predmetom zákazky tejto samostatnej časti je nákup tovaru – zdravotníckych prístrojov a príslušenstva tvoriaceho ostatné vybavenie hybridných sál pre spinálne a kraniálne výkony, sterobiopsie a funkčnú neurochirurgiu pozostávajúce z celkom 21 tovarových položiek, vrátane príslušenstva, ich technického a softvérového prepojenia a vzájomnej previazanosti,.
Zároveň je neoddeliteľnou súčasťou dodávky vyhotovenie technologického projektu pre inštaláciu dodávaných zariadení, z hľadiska ich vzájomne technologickej, funkčnej a časovej previazanosti, osadenia a vzájomného prepojenia a napojenia na rozvody.
Podrobne vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B. Opis predmetu zákazky, týchto súťažných podkladov.
Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je doprava do miesta plnenia, inštalácie v mieste plnenia, poučenia a zaškolenia obsluhy v nevyhnutnom rozsahu. Zároveň je súčasťou dodávky zabezpečenie odborného autorizovaného servisu po dobu poskytnutej záruky a dodávky originálnych náhradných dielcov.

Kritérium hodnocení nabídek
Nejnižší nabídková cena
Pro hodnocení je stanovena cena

Včetně DPH

Termíny a lhůty

Lehota na predkladanie ponúk
08.01.2020 10:00:00
Plánované otevírání nabídek
08.01.2020 10:30:00

Zadavatel

Název organizace
Univerzitná nemocnica Bratislava
Adresa
Pažítková 4
Bratislava
821 01, Slovenská republika
Administrátor VZ
Ing. Jan Mlynarčík
jan.mlynarcik@unb.sk
+421 905607915

Dokumenty