Status: Completed

Server time: 26.04.2024 11:51

Tender card #.
„Rekonstrukce objektu Husova 1168/55, Vejprty“

Information

ID of tender
13715
Name of content of tender
„Rekonstrukce objektu Husova 1168/55, Vejprty“
Tender ref. no.
.
Type of tender
Podlimitní režim
Type of public tender
Zjednodušené podlimitní řízení
Type of procurement
Construction
Outcome of tender
One-off Contract
Main CPV
45215200-9 - Construction work for social services buildings
Tender split into parts
No
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
CZ - Česká republika
Content of tender

Předmětem výběrového řízení je uzavření smlouvy o dílo mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž obsahem budou stavební práce dle specifikace uvedené v bodě 6.2. zadávací dokumentace, respektive v projektové dokumentaci a v soupisu stavebních prací – výkazu výměr, které tvoří její přílohy.

Brief description of tender or procurement

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy objektu. Stavba se nachází na p.p.č. 1914, v k.ú. Vejprty. Bude provedena kompletní rekonstrukce stávajícího objektu, vybudování nové přístavby výtahové šachty a nové zpevněné plochy na pozemku.
Nad 1.NP a 2.NP budou vytvořeny nové stropy z ocelových válcovaných profilů, trapézového plechu a vrstvy vyztuženého betonu. V 1.PP bude vytvořena nová podlaha z vrstvy štěrku a podkladního betonu, na který bude provedena hydroizolace z asfaltových pásů a dále cementový potěr. Nášlapná vrstva bude tvořena keramickou dlažbou a pochozí stěrkou. Nové vnitřní příčky budou provedeny z keramických a pórobetonových příčkovek, ve 3.NP pak budou použity SDK stěny. Stávající vnitřní omítky budou doplněny VC omítkou a následně budou celé stěny opatřeny stěrkou s výztužnou síťovinou a následně vrstvou štuku. Okna budou osazena nová plastová s tepelně izolačními trojskly, v suterénu s izolačními dvojskly. Vstupní dveře plastové. Vnitřní dveře dřevěné obložkové, v suterénu dveře ocelové do ocelových zárubní. Fasáda objektu bude zateplena tepelnou izolací z desek tuhé minerální vlny a opatřena tenkovrstvou probarvenou omítkou. Střešní plášť objektu bude proveden nový z ocelové falcované krytiny s odolnou povrchovou úpravou. Střecha bude také zateplena tepelnou izolací z minerální vlny mezi krokve a pod ně. Okolo objektu bude vytvořen okapový chodník z betonové dlažby. Na pozemku bude vybudován chodník z betonové zámkové dlažby a část chodníku jako mlatová cesta. Součástí bude dřevěný zahradní altán a venkovní lavičky. Zdrojem tepla Tepelné čerpadlo vzduch-voda o výkonu min. 15,3 kW pro teploty AW 7/35oC, komplet včetně venkovní jednotky a vestavěného elektrokotle o výkonu min. 7,5 kW.

Podrobnější informace jsou uvedeny v dalších částech zadávacích podmínek, resp. v přílohách zadávací dokumentace. Projektová dokumentace, Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr a Závazný vzor smlouvy.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

not including VAT

Method of submitting bids
Online only

Schedule

Lhůta pro podání nabídek
18.08.2021 08:00:00
Bid validity period
16.12.2021

Public Promoter

Subject's name
Městská správa sociálních služeb Vejprty, příspěvková organizace
Address
Přísečnická 456/6
Vejprty
43191, Czech Republic
Process supervisor
Ing. Pavel Zteiskar
zteiskar@ab-akcima.cz
+420 777203966
Link to online profile of contracting authority
https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/46789863

Documents