Status: Ongoing

Server time: 17.05.2024 07:15

Tender card #FNTN-2022-01-NZ-MRI
Magnetická rezonancia vrátane poskytnutia záručného servisu

Information

ID of tender
17118
Name of content of tender
Magnetická rezonancia vrátane poskytnutia záručného servisu
Tender ref. no.
FNTN-2022-01-NZ-MRI
Public tender journal ref. no.
12545 - MST
EU journal ref. no.
2022/S 028-070760
Type of tender
Nadlimitná zákazka
Type of public tender
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Type of procurement
Goods
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
2 026 815,60 EUR
Main CPV
33113000-5 - Magnetic resonance imaging equipment
Tender split into parts
No
The tender is not divided into parts - justification
Rozdelenie zákazky by predstavovalo riziko, že vykonanie zákazky sa stane nadmerne technicky obtiažne, resp. potreba koordinácie dodávateľov jednotlivých častí predstavuje riziko ohrozenia riadneho plnenia zákazky. Predmetná zákazka je nastavená účelne a komplexne. Predmet zákazky predstavuje jeden ucelený celok pozostávajúci z komplexného, navzájom prepojeného a logicky a funkčne previazaného zariadenia. Kvôli uvedenému je nutné, aby realizáciu dodávky predmetného zariadenia vykonával jeden hospodársky subjekt, ktorý bude zodpovedný za zabezpečenie funkčnosti zariadenia.
Electronic auction
Yes
Centralised tender
No
NUTS
SK022 - Trenčiansky kraj
Brief description of tender or procurement

Predmetom zákazky je dodanie nového, nerepasovaného a nepoužívaného digitálneho MR prístroja – magnetickej rezonancie a poskytnutie záručného servisu pre potreby Rádiologického oddelenia Fakultnej nemocnice Trenčín. Predmet zákazky musí spĺňať minimálne technicko-medicínske parametre uvedené v prílohe č. 2 SP – Technická špecifikácia.
Verejný obstarávateľ podrobným opisom predmetu zákazky stanovil minimálne požiadavky, ktoré požaduje dodržať pre daný predmet zákazky.

Súčasťou záväzku úspešného uchádzača ako dodávateľa sú aj ďalšie služby spojené s dodaním tovaru, t.j. zabezpečenie dopravy, vyloženie v mieste plnenia a kompletizácie tovaru, zaškolenie zdravotníckeho personálu objednávateľa s použitím MR najneskôr do piatich pracovných dní od doručenia výzvy objednávateľa na zaškolenie, s vydaním menného zoznamu o zaškolení. Súčasťou záväzku dodávateľa je zároveň poskytnutie písomných dokladov potrebných pre riadne a bezchybné použitie predmetu kúpy na stanovený účel, a to najmä, no nie len výlučne: technologický projekt pre MR prístroj, návod na použitie tovaru v slovenskom jazyku.

Ďalšie podmienky dodania predmetu zákazky ako aj bližšia špecifikácia služieb poskytovaných dodávateľom v rámci záručnej doby sú uvedené v Prílohe č. 5 – Kúpna zmluva súťažných podkladov.

Criterion for evaluation of bid
Best price-quality ratio
For evaluation the price is determined

including VAT

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
16.03.2022 10:00:00
Planned opening of bids
16.03.2022 11:00:00

Public Promoter

Subject's name
Fakultná nemocnica Trenčín
Address
Legionárska 28
Trenčín
91171, Slovak republic
Process supervisor
Ing. Michal Plesník
michal.plesnik@fntn.sk
+421 326566838

Documents