Status: Ongoing

Server time: 02.06.2024 12:31

Tender card #1/2022
Šport aréna Malacky

Message detail #239801

Delivery date and time
16.06.2022 09:44:44
From
Šport aréna Malacky s. r. o.,
To
All
Type
Other
Subject
Spolčná odpoveď na žiadosť o podanie vysvetlenia č. 36

1 Vo výkaze výmer – záložka SO 101.09 EPS – k jednotlivým položkám vypĺňame stĺpec jednotková cena, kde po prepočte výsledná cena je prenesená v rekapitulácii do časti Materiál. Časti Montáž a Revízia nie sú prepojené so žiadnymi položkami. Požaduje verejný obstarávateľ oceniť EPS iba ako dodávku materiálu s tým, že montáž a revíziu si vykoná na vlastné náklady? Alebo náklady za montáž a revíziu máme vpísať priamo do rekapitulácie?

 Odpoveď: Montáž a revízia sa nacenia ako komplet do rekapitulácie.


 2. Vo výkaze výmer – záložka SO 101.09 HSP – k jednotlivým položkám vypĺňame stĺpec jednotková cena, kde po prepočte výsledná cena je prenesená v rekapitulácii do časti Materiál. Časti Montáž a Revízia nie sú prepojené so žiadnymi položkami. Požaduje verejný obstarávateľ oceniť HSP iba ako dodávku materiálu s tým, že montáž a revíziu si vykoná na vlastné náklady? Alebo náklady za montáž a revíziu máme vpísať priamo do rekapitulácie?

Odpoveď:  Montáž a revízia sa nacenia ako komplet do rekapitulácie.

 

3. Vo výkaze výmer – záložka 101.10 EZS – sú v časti Súhrn položiek uvedené D:Dopravné náklady (0,45 EUR/km). Uvedené dopravné náklady nemajú v položkovom rozpočte žiadnu položku. Ako máme uvedené Dopravné náklady v súhrne položiek oceniť, máme ich vpísať priamo do Súhrnu položiek?

Odpoveď:  Popis položky Dopravné náklady bol upravený, dopravné náklady sa nacenia ako komplet do súhrnu položiek.

 

4. Vo výkaze výmer – záložka 101.10 PTV – sú v časti Súhrn položiek uvedené D:Dopravné náklady (0,45 EUR/km). Uvedené dopravné náklady nemajú v položkovom rozpočte žiadnu položku. Ako máme uvedené Dopravné náklady v súhrne položiek oceniť, máme ich vpísať priamo do Súhrnu položiek?

 Odpoveď: Popis položky Dopravné náklady bol upravený, dopravné náklady sa nacenia ako komplet do súhrnu položiek.

 

5. Vo výkaze výmer - záložka 101.10 PTV – časť B. Elektroinštalačný materiál a práce položka č.1 (riadok 28) Kabeláž nie je zadefinovaný typ káblu. Žiadame verejného obstarávateľa o zadefinovanie typ káblu k oceneniu.

 Odpoveď. Upravené vo VV

 

6. Vo výkaze výmer – záložka 101.10 EZS – k jednotlivým položkám vypĺňame stĺpec jednotková cena pre Dodávku. Požaduje verejný obstarávateľ oceniť EZS iba ako dodávku materiálu s tým, že montáž si vykoná na vlastné náklady? Alebo kde máme uviesť náklady za montáž EZS?

Odpoveď: Montáž dodávky zariadení sa nacení ako komplet do položky "Inštalácia zariadení". Montáž elektroinštalačného materiálu sa nacení ako komplet do položky "Elektroinštalačné práce".

 

7. Vo výkaze výmer – záložka 101.10 PTV – k jednotlivým položkám vypĺňame stĺpec jednotková cena pre Dodávku. Požaduje verejný obstarávateľ oceniť PTV iba ako dodávku materiálu s tým, že montáž si vykoná na vlastné náklady? Alebo kde máme uviesť náklady za montáž PTV?

Odpoveď:  Montáž dodávky zariadení sa nacení ako komplet do položky "Inštalácia zariadení".Montáž elektroinštalačného materiálu sa nacení ako komplet do položky "Elektroinštalačné práce".


8. Vo výkaze výmer bola upravená položka č.41 Teleso prečerpávacej šachty na nulové množstvo/ks. Prosíme o objasnenie , či položka č.14 Montáž telesa prečerpávacej šachty, má byť napriek tomu ocenená, nakoľko má uvedené množstvo 1ks.

Odpoveď. Výmera položky č.14 v SO 304 bola upravená na 0 ks.


9. Prosíme verejného obstarávateľa o upresnenie umiestnenia položky č.234 - SK41 - Dodávka a montáž - SDK obostavba vybavenia elektro 1.NP hr. 125mm , nakoľko sme vo výkrese 1.NP túto položku zadefinovanú nenašli.

Odpoveď:
Položka SK41 – Dodávka a montáž – SDK obostavba vybavenia elektro na 1. NP hr. 125mm nachádza sa v m.č.1.02 „Filter pre divákov do haly“ je vo výmere 8,9m2. Je zakomponované v upravenom VV.