Status: Ongoing

Server time: 06.05.2024 06:55

Tender card #1/2022
Šport aréna Malacky

Information

ID of tender
21506
Name of content of tender
Šport aréna Malacky
Tender ref. no.
1/2022
EU journal ref. no.
2022/S085-228745
Type of tender
Nadlimitná zákazka
Type of public tender
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Type of procurement
Construction
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
11 634 826,98 EUR
Main CPV
45000000-7 - Construction work
Further CPV
45212225-9 - Sports hall construction work
Tender split into parts
No
The tender is not divided into parts - justification
Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti z dôvodu, že predmetom zákazky sú stavebné práce, ktorých postupy sú závisle na koordinovanom postupe a sú funkčne závisle. Zákazka nie je rozdelená na časti z dôvodu, že ide o práce a súvisiace činnosti, ktoré na seba nadväzujú, prípadne niektoré činnosti je možné vykonávať súbežne. Z technického hľadiska postupu výstavby je delenie zákazky na jednotlivé časti taktiež neefektívne, keďže jednotlivé etapy výstavby alebo stavebné objekty sú časovo aj stavebne vzájomne previazané. Cieľom verejného obstarávateľa je zabezpečiť, aby v priebehu realizácie predmetu zákazky nedošlo k spomaleniu alebo zastaveniu prác. Realizácia predmetu zákazky jedným dodávateľom je zároveň nákladovo efektívnejšia a pre verejného obstarávateľa výhodná z pohľadu riadenia a administratívnej záťaže výkonu kontroly verejným obstarávateľom, ako aj vo vzťahu k uplatneniu zodpovednosti voči zhotoviteľovi a uplatneniu záruk.
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Športová aréna Malacky je navrhnutá ako športový komplex, ktorý pozostáva z dvoch samostatných športových hál. Koncept dispozície športovej arény je navrhnutý tak, aby sa nekrížili jednotlivé prevádzky a boli dôsledne oddelené čisté a špinavé prevádzky, vo forme hygienických filtrov v šatniach. Vstup do objektu je cez vstupnú halu z ktorej sú prístupné obe športové haly ako aj celé zázemie hál.

Hokejová hala je navrhnutá s klziskom po konzultáciách zo SZLH na rozmer 26x60m tak, aby spĺňala všetky požiadavky na rôzne druhy možných súťaží všetkých kategórii. Zázemie tejto haly tvorí 8 šatní z hygienickým príslušenstvom, ošetrovňou, šatňou pre rozhodcov, hokejový trenažér + priestor pre brúsenie korčuli.
Pre hokejovú halu navrhujeme pevné hľadisko ktoré je prístupné z galérie na 2np. Technologická miestnosť chladenia ľad. plochy a snežná jama je priamo prístupná v hokejovej haly v jej ľavej hornej časti v ktorej sa nachádza aj miestnosť pre ľadára.
V tejto miestnosti sa bude nachádzať aj ostatné technické vybavenie oboch hál. Kapacita haly je navrhnutá pre max. 100 osôb.

Multifunkčná hala je navrhnutá pre všetky druhy loptových športov ako napr. hádzaná, volejbal, basketbal, florbal, futsal detaily viď. pôdorys 1np vo výkresovej časti, tak aby rozmermi spĺňala všetky nároky jednotlivých športových asociácii, s ktorými bol návrh konzultovaný. Halu bude možné deliť sieťou na 2 samostatné menšie celky podľa aktuálnej potreby formou odelovacích sietí, ktoré sa budú spúšťať zo stropu.
Zázemie pre haly tvorí šesť šatní z hygienickým príslušenstvom. Hľadiska pre divákov pre túto halu sú navrhnuté na 1np s teleskopickým hľadiskom a 2np s pevným hľadiskom. Kapacita haly je max. 310 osôb.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

not including VAT

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
27.06.2022 09:00:00 (Online access to bids)
Planned opening of bids
27.06.2022 13:00:00

Public Promoter

Subject's name
Šport aréna Malacky s. r. o.,
Address
Sasinkova 901/2
Malacky
90101, Slovak republic
Process supervisor
Eva Sokolová
eva.sokolova@malacky.sk
+421 949671702

Documents