Status: Ongoing

Server time: 03.07.2024 15:23

Tender card #1/2022
Šport aréna Malacky

Message detail #247257

Delivery date and time
24.06.2022 11:03:05
From
Šport aréna Malacky s. r. o.,
To
All
Type
Other
Subject
Odpoveď na žiadosť o podanie vysvetlenia č. 48

Otázka č.1:

Ako bude garantovať spoločnosť Šport aréna Malacky s.r.o. , že dokáže zafinancovať predmet diela výstavbu: Šport aréna Malacky v plnom rozsahu? Spoločnosť Šport aréna Malacky s.r.o. ručí svojim majetkom len do výšky základného imania , t.j. 5000.- EUR. Akým spôsobom bude zhotoviteľ ovi garantované, že spoločnosť Šport aréna Malacky s.r.o. má zabezpečené financovanie celého v projektu v hodnote PHZ: 11 634 826,98 EUR bez DPH? Žiadame VO ,aby predložil garančnú listinu, v ktorej bude jasne deklarované , že spoločnosť Šport aréna Malacky má zabezpečené financovanie diela v celom rozsahu.
Na otázku ,ako je zabezpečené financovanie , odpovedal Verejný obstarávateľ , že si má uchádzač naštudovať a vyhľadať uznesenia Mesta Malacky, ktoré je sprístupnené verejnosti, ale nezodpovedal jasne na položenú otázku. Žiadame o sprístupnenie konkrétneho Uznesenia Mestského zastupiteľstva, v ktorom mestskí poslanci schválili finančné príspevky / financovanie výstavby Šport arény Malacky .s.r.o.
V súťažných podkladoch sa píše , že zdrojom financovania sú vlastné zdroje a dotácia z Ministerstva financií SR. Pýtame sa, aký právny subjekt získal dotácie z Ministerstva financií je to Mesto Malacky alebo spoločnosť Šport aréna Malacky s.r.o.? Žiadame VO ,aby poskytol a sprístupnil podpísanú Zmluvu o poskytnutí dotácií .

 Odpoveď

Verejný obstarávateľ na túto otázku už niekoľko krát odpovedal.

Financovanie je z rozpočtu a dotácie