Status: Completed

Server time: 04.05.2024 19:57

Tender card #SE-VO2-2022/004419
Bratislava, Romanova 37, rekonštrukcia budovy

Message detail #313184

Delivery date and time
28.10.2022 13:52:44
From
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
To
All
Type
Other
Subject
Vysvetlenie informácii potrebných na vypracovanie ponuky č.10

dobrý deň


Otázka:

Predkladá uchádzač do ponuky vyplnenú prílohu č. 2 SP Návrh ZoD do ponuky? Táto požiadavka na obsah ponuky sa nenachádza v bode 15.4. Súťažných podkladov. V bode 1.1. Príloha č. 2 súťažných podkladov – Príloha č. 6 súťažných podkladov– Spôsob určenia ceny a návrh na plnenie kritérií verejný obstarávateľ uvádza, že navrhovaná zmluvná cena má byť uvedená v ponuke uchádzača v návrhu zmluvy o dielo.


Odpoveď na otázku:

Verejný obstarávateľ nepožaduje aby uchádzač predložil vyplnený návrh zmluvy o dielo. Uchádzač je povinný predložiť vyplnené prílohy v zmysle bodu 15.4. Súťažných podkladov.

Obsah zmluvy o dielo bude totožný s návrhom zmluvy o dielo uvedeným v prílohe č.2 Súťažných podkladov a bude doplnený o kontaktné údaje verejného obstarávateľa, kontaktné údaje uchádzača, ktoré uchádzač poskytne vyplnením prílohy č.5 súťažných podkladov - "Kontaktné údaje a vyhlásenia uchádzača". Predmet plnenia ako aj jeho cena budú presne zodpovedať obsahu víťaznej ponuky a bude v súlade so špecifikáciou stanovenou v Prílohe č. 3 Súťažných podkladov –" Výkaz výmer a projekt stavby" , a ktorá následne bude tvoriť prílohu č.2 zmluvy o dielo. Harmonogram postupu  výstavby  bude tvoriť prílohu č.1 zmluvy o dielo a  vyplnený Kalkulačný vzorec  bude tvoriť  prílohu č.3  zmluvy o dielo. 

Verejný obstarávateľ  v súťažných podkladov – Príloha č. 6 súťažných podkladov– Spôsob určenia ceny v bode 1.1. mal  na mysli,  že cena uvedená v ponuke uchádzača (elektronický formulár v systéme JOSEPHINE) bude následne doplnená  do zmluvy ( poz.: v rámci súčinnosti) do čl. 5.1. zmluvy o dielo.