Status: Ongoing

Server time: 01.05.2024 11:03

Tender card #33292
Inovácia výroby kŕmnych zmesí v Poľnohospodárskom družstve Lovčica – Trubín

Information

ID of tender
33292
Name of content of tender
Inovácia výroby kŕmnych zmesí v Poľnohospodárskom družstve Lovčica – Trubín
Tender ref. no.
33292
Type of tender
Prieskum trhu
Type of public tender
Prieskum trhu
Type of procurement
Goods
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom zákazky je realizácie inovácie výrobného procesu kŕmnych zmesí. Družstvo plánuje v rámci projektu zakúpiť novú modernú výrobnú linku, ktorá bude zahŕňať nasledovné technológie a vybavenie:

1. Príjem a naskladnenie surovín Príjmový kôš pre dopravu voľne ložených surovín vrátane dopravných ciest do síl a zásobníkov s možnosťou napojenia na čistiacu linku. Požadovaný výkon min. 15t/hod.

2. Skladovacie silá a zásobníky 4 ks - Zásobníky pre 4suroviny (obilniny) s objemom min.40t/ks. 3 ks - Zásobníky pre 3 druhy mäkkých surovín (extrahovaných šrotov) a objemom min 10t/ks.

3. Šrotovník a miešač kŕmnych zmesí Kladivkový šrotovník obilnín s magnetom + miešač (homogenizátor) o výkone min. 1,5t/h - vybavený váhou, vrátanie kompletných dopravných ciest a technológie pre dávkovanie premixov a mikrokomponentov.
4. Expedícia hotových krmív 2ks expedičných síl (zásobníkov) s možnosťou plnenia kŕmneho miešacieho voza vrátanie potrebných dopravných ciest

5. Mačkacia linka Kompletné riešenie dopravných ciest a napojenie stávajúcej mačkacej linky do novej technológie o výkone min. 1,5t/hod s využitím mačkača a miešačky.

Zakúpená výrobná linka umožní žiadateľovi: - digitalizáciu a plnú automatizáciu výrobného procesu s výstupmi pre účely vnútropodnikovej evidencie, - zníženie dopravných a prevádzkových nákladov, - spresnenie kvality výroby a elimináciu krížovej kontaminácie surovín, - zlepšenie kvality krmív a ich zooveterinárnej nezávadnosti, a - zníženie energetickej náročnosti a emisií prašnosti.

Bližšia špecifikácia parametrov na predmet zákazky je uvedené v dokumente, ktorý je Prílohou č. 1
tejto Výzvy na predkladanie ponúk. Názov dokumentu: „ Prieskum_ PHZ_ Ponuka_PD Lovčica - Trubín“ vo formáte. xls.

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
28.10.2022 10:00:00

Public Promoter

Subject's name
Poľnohospodárske družstvo Lovčica - Trubín
Address
Lovčica - Trubín -
Lovčica - Trubín
966 23, Slovak republic
Process supervisor
Ing. Zuzana Lenická
prv.projekty@gmail.com

Documents