Status: Ongoing

Server time: 29.03.2024 12:10

DPS card #7952/2022
IKT pre Univerzitu Komenského v Bratislave 2023-24

Message detail #362067

Delivery date and time
14.02.2023 15:48:09
From
Univerzita Komenského v Bratislave
To
All
Type
Other
Subject
Informácia - Speed katalog

Dobrý deň,

verejný obstarávateľ po zaradení záujemcov do zriadeného DNS v súlade s bodom 5.3 súťažných podkladov chce  informovať,  že  
poskytne   každému  zaradenému  záujemcovi  informácie  a  podklady  pre  vyplnenie príslušnej časti SPEED KATALÓGU.

V súlade s bodom 18.1 súťažných podkladov Verejný obstarávateľ pri konkrétnej zákazke určí spôsob predkladania ponúk, ktorý bude jednoznačne definovaný v konkrétnej výzve na predkladanie ponúk.

V prípade uvedenom v bode 18.1 písm. a) verejný obstarávateľ v konkrétnej výzve na predkladanie ponúk uvedie, že predmet zákazky je definovaný položkami z elektronického katalógu.

V prípade, ak zaradený záujemca vyplnil verejným obstarávateľom sprístupnený elektronický  katalóg, systém JOSEPHINE automaticky prenesie údaje a vytvorí ponuku. Zaradený záujemca môže v takom prípade pripravenú ponuku predložiť v lehote na predkladanie ponúk, aktualizovať (napr. zmena ceny) a následne predložiť aktualizovanú ponuku, stiahnuť a nepredložiť ponuku použitím tlačidla „Zamietnuť predloženie ponuky“.
V prípade, že zaradený záujemca nevyplní elektronický katalóg, má možnosť vyplniť ponukový formulár v lehote na predkladanie ponúk manuálne podľa požiadaviek a podmienok uvedených vo výzve na predkladanie ponúk.


Ďalšie podklady k vyplneniu katalógov, t. j. informácie o špecifikácii jednotlivých položiek katalógov, sú uvedené priamo v katalógoch.


S pozdravom

 

JUDr. Viktória Bebjaková

Odborný referent

Oddelenie centrálneho obstarávania zákaziek

Univerzita Komenského v Bratislave

+421 2 9010 2035

viktoria.bebjakova@uniba.sk

 

web · fb · ig · li · yt · tw