Status: Ongoing

Server time: 27.04.2024 16:10

DPS card #MAR 3/2023
DNS Architektonické a inžinierske služby

Message detail #467919

Delivery date and time
31.10.2023 09:40:19
From
MARIANUM - Pohrebníctvo mesta Bratislavy
To
All
Type
Other
Subject
Doplnenie informácií k žiadosti o ICP PD na kolumbárium Petržalka

Dobrý deň,

na základe telefonických podnetov zasielame doplňujúce informácie k včera zaslanej žiadosti o indikatívnu cenovú ponuku na pripravovanú zákazku  na vypracovanie projektovej dokumentácie  „Petržalka – vytvorenie nového kolumbária".


V prílohe nájdete fotografie urnových stien rôzneho typu na našich cintorínoch + jeden typ na technické riešenie železobetónových stien, na ktorých sa budú montovať urnové schránky.

Veríme, že Vám to pomôže odhadnúť náročnosť a cenu za vypracovanie PD.

Sú tam aj fotky z cintorína v Prievoze, kde vidieť „holé“ ŽB steny, na ktoré teraz ideme realizovať urnové schránky (kamenárske práce).

V podstate nám ide o to, že potrebujeme PD na jednotlivé lokality/ cintoríny, aby sme pripravili miesta na urnové schránky.

PD má obsahovať stavebnú časť + statiku, z ktorých bude zrejmé technické riešenie týchto urnových stien.

Do PD bude potrebné doplniť aj situáciu z Katastrálnej mapy so zakreslením umiestnenia týchto urnových stien - budeme od stavebného úradu žiadať povolenie na drobnú stavbu. 


V prípade ďalších otázok sa môžete obrátiť na kontaktnú osobu: Ing. Jana Hronská - 0948 656 785, e:mail: jana.hronska@marianum.sk

Termín riadenej obhliadky zostáva nezmenení, uskutoční sa po predchádzajúcom telefonickom dohovore s Ing. Hronskou dňa 08.11.2023. o 9.30 hod pri hlavnom vstupe na cintorín v Petržalke.

Vopred ďakujeme za zaslané indikatívne cenové ponuky, ktoré nám pomôžu určiť predpokladanú hodnotu zákazky.

S pozdravom

Varečková