Status: Ongoing

Server time: 28.03.2024 12:07

Tender card #R5-2.1/132/2022
Systém určený na rýchlu identifikáciu mikroorganizmov pomocou hmotnostnej spektrometrie vrátane súvisiacich služieb

Information

ID of tender
37701
Name of content of tender
Systém určený na rýchlu identifikáciu mikroorganizmov pomocou hmotnostnej spektrometrie vrátane súvisiacich služieb
Tender ref. no.
R5-2.1/132/2022
Type of tender
Nadlimitná zákazka
Type of public tender
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Type of procurement
Goods
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
259 666,67 EUR
Main CPV
38000000-5 - Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
Tender split into parts
No
The tender is not divided into parts - justification
Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti: Predmetom zákazky je dodávka systému určeného na rýchlu identifikáciu mikroorganizmov pomocou hmotnostnej spektrometrie s laserovou desorpciou a ionizáciou za prítomnosti matrice s analýzou doby letu MALDI-TOF MS (Matrix-assisted laser desorption/ionisation time of flight mass spectrometry) v počte 1 súbor – vrátane súvisiacich služieb. Súčasťou predmetu zákazky je montáž, zaškolenie a servis prístroja počas záručnej doby.
Rozdelenie predmetu zákazky na časti je technicky a procesne nerealizovateľné, a to z dôvodu, že predmetný tovar a súvisiace služby tvoria jeden celok. Dodávateľ musí byť schopný realizovať predmet zákazky komplexne so zárukou funkčnosti. Rozdelenie zákazky na časti by predstavovalo riziko, že realizácia zákazky a dodanie tovaru sa stane nadmerne časovo, technicky obťažným a finančne náročným. Vyčlenenie tovaru a súvisiacich služieb do dvoch, prípadne viacerých verejných obstarávaní, resp. rozdelenie predmetu zákazky na samostatné časti, by prinášalo verejnému obstarávateľovi významné komplikácie pri samotnej realizácii predmetu zákazky. Vzhľadom na to, aby v rámci celej realizácie zákazky bol zabezpečený tovar a súvisiace služby na rovnako vysokej úrovni, je potrebné, aby tovar aj služby, ktoré súvisia s dodávkou a montážou tohoto tovaru na mieste dodania, boli zabezpečené jedným kompetentným dodávateľom. Najmä s ohľadom na miestne, vecné, funkčné aj časové väzby, charakter predmetu zákazky, by bolo rozdelenie predmetu zákazky po technickej stránke nelogické, neúčelné, nehospodárne až objektívne nerealizovateľné.
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK010 - Bratislavský kraj
Brief description of tender or procurement

Predmetom zákazky je dodanie tovaru „Systém určený na rýchlu identifikáciu mikroorganizmov pomocou hmotnostnej spektrometrie s laserovou desorpciou a ionizáciou za prítomnosti matrice s analýzou doby letu MALDI-TOF MS (Matrix-assisted laser desorption/ionisation time of flight mass spectrometry) v počte 1 súbor – vrátane súvisiacich služieb“ - dodávky na miesto určenia, inštalácie, úpravy prostredia, vykonanie funkčnej skúšky zariadenia, odovzdania sprievodnej a technickej dokumentácie, odborného zaškolenia obsluhy a servisná podpora vrátane povinných preventívnych prehliadok a kontrol, ktoré sú stanovené právnymi predpismi a výrobcom na ponúkané zariadenie.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

including VAT

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
13.03.2023 10:00:00 (Online access to bids)
Planned opening of bids
13.03.2023 10:15:00

Public Promoter

Subject's name
Univerzitná nemocnica Bratislava
Address
Pažítková 4
Bratislava
821 01, Slovak republic
Process supervisor
Mgr. Alexander Kanóc
alexander.kanoc@unb.sk
+421 0907658855

Documents