Status: Ongoing

Server time: 05.07.2024 17:24

Tender card #CS SVP PR 892/2023
Zlepšenia eGov služieb

Information

ID of tender
38531
Name of content of tender
Zlepšenia eGov služieb
Tender ref. no.
CS SVP PR 892/2023
EU journal ref. no.
2023/S 045-133149
Type of tender
Nadlimitná zákazka
Type of public tender
Verejná súťaž podľa § 66 (7)
Type of procurement
Services
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
422 840,00 EUR
Main CPV
72200000-7 - Software programming and consultancy services
Further CPV
72210000-0 - Programming services of packaged software products
72211000-7 - Programming services of systems and user software
Tender split into parts
No
The tender is not divided into parts - justification
Nemožnosť rozdelenia predmetu zákazky na časti vyplýva z povahy obstarávaného predmetu zákazky, kde jednotlivé predmety plnenia z hľadiska funkčného, časového a miestneho, ako aj z hľadiska technických špecifikácií spolu súvisia natoľko, že ich rozdelenie by malo pre verejného obstarávateľa za následok neprimerané komplikácie v súvislosti s koordináciou jednotlivých činností. Jednotlivé predmety plnenia na seba nadväzujú a je potrebné, aby zodpovednosť za celý predmet zákazky ako nedeliteľný celok niesol jediný hospodársky subjekt. Zároveň aj z hľadiska princípu hospodárnosti a efektívnosti je výhodnejšie, ak tieto plnenia bude poskytovať jeden hospodársky subjekt. Verejný obstarávateľ má za to, že na relevantnom trhu pôsobí dostatok hospodárskych subjektov, ktoré dokážu poskytovať predmet zákazky ako celok, bez potreby deliť predmet zákazky na časti.
Obstarávané riešenie bude pozostávať z množstva vzájomných väzieb, ktoré z neho vytvoria jedno ucelené softwarové riešenie. Jeho rôzne moduly budú využívať rovnakú infraštruktúru a rovnaké časti databáz. Tento systém musí byť vytváraný a spravovaný jedným architektom, jedným subjektom zodpovedným za celkový chod v zmysle požiadaviek projektu a definovaných SLA parametrov. Riešenie ďalších požiadaviek (požiadavky na zmenu) musí zohľadňovať jestvujúci stav a teda riešiť dopad nie len na samotnú požiadavku, ale vzhľadom na vzájomné väzby na systém ako celok. Zmeny týkajúce sa vytvoreného diela musia zohľadňovať záručné požiadavky, čo má následne dopad na SLA. Vzhľadom na efektívnu a bezpečnú prevádzku vytvoreného diela je pre verejného obstarávateľa efektívnejšie zabezpečenie služieb zo zmluvy o dielo počas celého trvania tejto zmluvy jedným hospodárskym subjektom, ktorý bude zodpovedný za dodržanie požadovaných parametrov SLA v nadväznosti na riešenie rôznych prevádzkových stavov. Verejný obstarávateľ má záujem poskytovať kvalitnú a stabilnú službu, ktorú môže garantovať iba jedným zmluvným partnerom zodpovedným za celý komplexný systém. Vzhľadom na vyššie spomínané, ako aj s ohľadom na efektivitu dodávky, riadenia zmien, bezpečnosť, riadenie dokumentácie a zabezpečenie SLA, nie je možné zákazku rozdeliť na časti bez vážneho ohrozenia plnenia obstarávanej zákazky.
Electronic auction
No
Centralised tender
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Predmetom zákazky sú zmeny a doplnenia informačného systému verejného obstarávateľa, ktoré sú predmetom projektu „Malé zlepšenia služieb SVP“ definované vo výzve č. OPII-2021/7/14-DOP.
Zákazka je definovaná hlavnými aktivitami projektu, a to:
• Analýza a dizajn,
• Implementácia a testovanie,
• Nasadenie a postimplementačná podpora.

Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Kapitole B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

not including VAT

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
05.04.2023 10:00:00 (Online access to bids)
Planned opening of bids
05.04.2023 10:15:00

Public Promoter

Subject's name
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Address
Martinská 49
Bratislava
82105, Slovak republic
Process supervisor
Mgr. Patrícia Svrčková
svp@process-management.sk
+421 949885855

Documents