Status: Ongoing

Server time: 13.05.2024 00:56

Tender card #MPe/OI/98/2023
Kompletní rekonstrukce obrazového a zvukového řetězce v kině Vesmír, Pelhřimov

Information

ID of tender
40721
Name of content of tender
Kompletní rekonstrukce obrazového a zvukového řetězce v kině Vesmír, Pelhřimov
Tender ref. no.
MPe/OI/98/2023
Type of tender
Podlimitní režim
Type of public tender
Zjednodušené podlimitní řízení
Type of procurement
Goods
Outcome of tender
One-off Contract
Estimated value
3 613 400,00 Kč
Main CPV
38652000-0 - Cinematographic projectors
Further CPV
51310000-8 - Installation services of radio, television, sound and video equipment
50300000-8 - Repair, maintenance and associated services related to personal computers, office equipment, telecommunications and audio-visual equipment
Tender split into parts
No
Electronic auction
Yes
Centralised tender
No
NUTS
CZ063 - Vysočina
Content of tender

Kompletní rekonstrukce obrazového a zvukového řetězce v kině Vesmír, Pelhřimov

Brief description of tender or procurement

Předmětem veřejné zakázky je kompletní rekonstrukce obrazového a zvukového řetězce v kině Vesmír v Pelhřimově. Dodávka, montáž a instalace nové techniky pro 2D a 3D projekci, která splňuje standard DCI a další normy pro kinematografické projekce, a to dle Položkového rozpočtu zadávací dokumentace. Nové promítací plátno a instalace zvukového systému 7.1.
Hlavní částí zakázky je DCI projektor s laserovým RGB zdrojem světla, rozlišením 4K a příslušenstvím (objektiv, server) s minimální svítivostí 15.000 lumenů, DCI server s integrovanou podporou zvukových systémů 5.1/7.1 a Dolby Atmos a instalace nové promítací plochy. Připojení a zprovoznění již stávajícího dálkového ovládání Cue, popřípadě zvolit jiné řešení dálkového ovládání. Zajištění ingestingu titulů do serveru ze stávajícího úložiště Synology. Dále nový 3D systém na bázi kruhové polarizace včetně 3D brýlí pro dospělé i děti.
Nový projektor bude zapojen do nového zvukového procesoru v konfiguraci 7.1. Odtah vzduchu projektoru bude realizován do stávající vzduchotechniky a připojení technologií do stávajícího elektrického rozvaděče. Dodavatel v rámci zakázky zajistí nutné redukce a úpravy jak elektroinstalace, tak odtahu vzduchu, způsobem, aby jak odtah vzduchu, tak přívody elektřiny splňovaly všechny normy a doporučení výrobce technologických zařízení. Projektor bude umístěn na stávajícím stojanu, který bude upraven pro novou konfiguraci technologií.
Součástí zakázky je také ochranná zóna v hledišti (podle stávající situace – nutno změřit), která zabrání poškození zraku laserovým zdrojem světla projektoru. Parametry zóny vychází z doporučení výrobce projektoru a za jejich správnost ručí dodavatel. Předpokládaným řešením je odstranění některých sedaček poslední a předposlední řady, případně instalace zábrany, která neumožní divákům oční kontakt s paprskem projektoru. Řešení musí plnit doporučení výrobce projektoru a normy pro zacházení s laserovými zdroji světla. Návrh řešení musí být součástí předložené nabídky.
Původní projektor a jeho příslušenství (server) dodavatel demontuje dle doporučení jeho výrobce a při podpisu kupní smlouvy bude s dodavatelem vyřešeno jeho další využití.
Součástí předmětu plnění je také komplexní zkouška dodávaného zařízení, DCI certifikace u distributorů, předání veškeré dokumentace a certifikátů, v elektronické podobě, zaškolení obsluhy a zajištění údržby a servisu v záruční době. V rámci pravidelné kontroly nastavení zvukového a obrazového řetězce. Plus další kontroly dle doporučení výrobce

Z kontroly kolorimetrie a nastavení zvukového systému zhotovitel objednateli dodá ve lhůtě jednoho týdne od provedení kontroly měřící protokoly. Během záruční doby bude zhotovitel poskytovat objednateli bezplatně tyto další služby:
• on-line monitorování stavu zařízení
• okamžité automatické hlášení závad
• vzdálené řešení problémů

Součástí dodávky bude doprava do místa, vybalení, bezplatné zaškolení pracovníků obsluhy, doklady a veškeré příslušenství DCI technologie a 3D systému, demontáž a odvoz původní DCI techniky, montáž a uvedení do provozu novou DCI technologii a 3D systém.

Dodané zboží musí být plnění funkční, nové, nerepasované, bez dalších dodatečných nákladů ze strany kupujícího na jeho zprovoznění, musí být vybaveno veškerými atesty a schváleními nutnými k nerušenému a bezpečnému používání.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

not including VAT

Method of submitting bids
Online only

Schedule

Lhůta pro podání nabídek
15.05.2023 09:00:00
Planned opening of bids
15.05.2023 09:30:00

Public Promoter

Subject's name
Město Pelhřimov
Address
Masarykovo náměstí 1
Pelhřimov
393 01, Czech Republic
Process supervisor
Ing. Tomáš Petera
petera.t@mupe.cz
+420 770110918

Documents