Status: Ongoing

Server time: 28.04.2024 18:25

Tender card #44810
Automatizacia a Digitalizacia potravinarskej vyroby a logistiky hotových jedál, vytvorenie vlastnych bezobsluznych predajni.

Information

ID of tender
44810
Name of content of tender
Automatizacia a Digitalizacia potravinarskej vyroby a logistiky hotových jedál, vytvorenie vlastnych bezobsluznych predajni.
Tender ref. no.
44810
Type of tender
Prieskum trhu
Type of public tender
Prieskum trhu
Type of procurement
Goods, Services
Outcome of tender
One-off Contract
Tender split into parts
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Projekt je zameraný na vybudovanie novej prevádzky spoločnosti IDOPS,družstvo v obci Holice, kde vznikne výroba na spracovanie regionálne produkovanej poľnohospodárskej produkcie z prvovýroby – potravinárska vároba konkrétne výroba hotové jedlá. Uvažujeme vo vyrábaných hotových jedlách použiť maximum regionálnych surovín zo Žitného ostrova, priniesť chuť regiónu priamo k zákazníkovi formou pripravovaných hotových jedál. Súčasťou projektu je vybudovanie vlastnej chladenej logistiky potravín a vybudujeme vlastnej siete predajnej siete (podnikových predajní) - predajných miest. Novo budované odbytové miesta našich nových výrobkov - hotové jedlá bude tvorená autonómnymi predajnými kioskmi.
Vzhľadom na požiadavku garancie funkčnosti celého projektu a jeho komplexnú funkčnosť, kde jednotlivé časti sú previazané, hľadáme jedného dodávateľa, ktorý je schopný realizovať a následne garantovať výslednú funkčnosť, ktorá má zásadný vplyv na udržateľnosť projektu a jeho budúcu ekonomiku.

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

not including VAT

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
18.08.2023 09:00:00

Public Promoter

Subject's name
IDOPS, družstvo
Address
Hyrošova 3
Bratislava
811 04, Slovak republic
Process supervisor
Ing Rastislav Rázus
rrazus@idops.com
+421 905618596

Documents