Status: Ongoing

Server time: 28.04.2024 02:45

Tender card #54227
Mulčovač

Information

ID of tender
54227
Name of content of tender
Mulčovač
Tender ref. no.
54227
Type of tender
Prieskum trhu
Type of public tender
Prieskum trhu
Type of procurement
Goods
Outcome of tender
One-off Contract
Main CPV
16310000-1 - Mowers
Tender split into parts
No
NUTS
SK - Slovenská republika
Brief description of tender or procurement

Mulčovač (bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v prílohe 1.2. Návrh technickej špecifikácie a cien).

Criterion for evaluation of bid
Lowest price
For evaluation the price is determined

not including VAT

Notes

Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, je povinný pred podpisom zmluvy predložiť všetky doklady, ktoré predbežne nahradil čestným vyhlásením. Ak potenciálny dodávateľ nedoručí doklady v stanovenej lehote, jeho ponuka nebude prijatá a ako úspešný bude vyhodnotený potenciálny dodávateľ, ktorý sa umiestnil ako druhý v poradí. Uvedené sa nevzťahuje na vyhlásenia, ktoré sú súčasťou povinných dokumentov registrovaných dodávateľov v zozname hospodárskych subjektov vedených ÚVO za predpokladu, že víťazný dodávateľ je v ňom registrovaný a jeho registrácia je platná.

Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, je povinný pred podpisom zmluvy predložiť údaje o všetkých známych subdodávateľoch; údaje o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno a priezvisko, adresa trvalého pobytu, dátum narodenia, ak ide o subdodávateľa, ktorý má povinnosť zápisu do registra partnerov verejného sektora.

Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, bude vyzvaný na preukázanie platného zápisu v registri partnerov verejného sektora, ak mu z povahy obstarávania vyplýva uvedená povinnosť a ak nebolo možné overiť túto skutočnosť z verejného registra.

V prípade, že Potenciálny dodávateľ, ktorý bol vyhodnotený ako úspešný, v termíne do 20 pracovných dní od „Oznámenia o výsledku vyhodnotenia ponúk“ nepredloží obstarávateľovi podpísanú Kúpnu zmluvu, ktorej návrh je súčasťou tejto Výzvy na predkladanie ponúk, má sa za to, že tento subjekt odstupuje od svojej ponuky a víťazom VO sa stáva účastník VO ďalší v poradí.

Schedule

Lehota na predkladanie ponúk
08.04.2024 12:00:00
Planned opening of bids
08.04.2024 12:01:00

Promoter

Subject's name
OVOSAD spol. s r.o.
Address
Jablonská 9015
Myjava [MY]
90701, Slovak republic
Process supervisor
Ing. Břetislav Říha
ovosad@gmail.com
+421 0905434693

Documents