Status: Completed

Server time: 04.05.2024 09:45

Tender card #MIB
Námestie SNP a Kamenné námestie, Bratislava, súťažný dialóg 2019/2020

Message detail #57757

Delivery date and time
13.01.2020 13:56:22
From
Hlavné mesto Slovenskej republiky Bratislava
To
All
Type
Other
Subject
Vysvetlenie informácií potrebných na predloženie žiadosti o účasť č. 1/Clarification of relevant information to submit a request to participate no. 1

Vážený záujemca / Dear Candidate,

Na základe žiadostí o vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie žiadosti o účasť Vám verejný obstarávateľ posiela vysvetlenie.

Verejný obstarávateľ zároveň informuje záujemcov, že za účelom zjednodušenia vyplnenia elektronicky vygenerovaného predvyplneného formuláru Jednotný európsky dokument (JED) pripravil jednoduchý návod ako záujemca vyplní JED prostredníctvom súboru formátu .xml (ktorý sa nachádza medzi dokumentami zákazky). Tento manuál nájdete medzi dokumentami zákazky.

Based on requests for clarification of relevant information to submit a request to participate the Contracting Authority is sending you clarification.

The Contracting Authority would like to inform you about manual – How to complete European Single Procurement Document (ESPD) in .xml formatting, published in section “Documents” on profile of the Competitive Dialogue. If you decide to complete ESPD in .xml formatting this document contains simple manual, which should help you with completing ESPD.

S pozdravom/Best regards
Ivan Pudiš